fiiliskuvafiiliskuva
Kokemuksia kauppakamarista

"Kauppakamarin jäsenyys on tarjonnut jäsenmaksun hinnalla hyviä neuvoja ja konsultointiapua. Myös maksulliset ja maksuttomat koulutukset ovat tärkeitä"

Jäsentarinat

Jäsenyrityksiä Helsingin seudun kauppakamarissa on yli 7000. Jäsenemme kertovat miten liittyminen osaksi Helsingin seudun kauppakamaria on muuttanut heidän liiketoimintaansa ja miksi kannattaa liittyä jäseneksi kauppakamariin.

Tutustu jäsentarinoihin ja liity osaksi vaikuttavaa kauppakamariperhettä. 

Johanna Holkeri-Kauppila, Korkeasaari
”Yllätyimme myönteisesti KoulutusOnlinen kurssitarjonnan monipuolisuudesta. Mielenkiintoisesta ja laajasta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin”
Lue Korkeasaaren jäsentarina
Noora Fagerström, Jungle Juice Bar
”Kauppakamarilla on paljon erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Verkostoituminen on myös erittäin tärkeää, ja jäsentapaamisissa voi tavata muita yrittäjiä.”
Tutustu Jungle Juice Barin jäsentarinaan

Timo Räsänen, Nooga
”Kauppakamari mahdollistaa monenlaisen verkostoitumisen, kouluttautumisen ja toiminnan myötä voi löytää hyvin erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia.”
Lue Noogan jäsentarina
Niklas Kumlin, Helsingin Mylly
”Kauppakamarin jäsenyydestä on paljon iloa ja hyötyä. Kauppakamarin tarjoamat kansainväliset yhteydet ja verkostoitumisen mahdollisuudet ­– meillä ja maailmalla, ovat ensiluokkaisia. Kansainvälisyys on meille tärkeää.”
Tutustu Helsingin Myllyn jäsentarinaan

Kirsi Kaunisvesi-Pietarila, Pharmac Finland Oy
”KoulutusOnlinen koulutuksiin on helppo osallistua eikä se vaadi paikasta toiseen siirtymistä tai työstä poissaoloa.”
Lue Pharmac Finlandin jäsentarina
Teemu Huuhtanen, Next Games
”Kauppakamari mahdollistaa hienot verkostoitumismahdollisuudet ja jäsenyyden myötä myös hyvät asiantuntijapalvelut ovat käytössämme.”
Tutustu Next Gamen jäsentarinaan

Ilona Vejander, Viralvia Oy
”Arvostan lisäksi suuresti konsultointi- ja neuvontapalveluja. Olen aina saanut kysymyksiini hyvin selkeät ja laajat vastaukset kirjallisesti, sähköpostilla. Esimerkiksi lakiasioissa voin luottaa kauppakamarin asiantuntijoihin täysin.”
Lue Viralvian jäsentarina
Suvi Haimi, Sulapac
”Kauppakamari tekee tärkeää edunvalvontatyötä, joten osallistuminen sen toimintaan jäsenyytemme kautta tuntuu luontevalta.”
Tutustu Sulapacin jäsentarinaan

Liity jäseneksi

Liittyminen jäseneksemme on helppoa. Täytä lomake ja pääset nauttimaan Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyyden eduista.