KIRSI KAUNISVESI-PIETARILA, PHARMAC FINLAND OY

KoulutusOnline toi joustavuutta kouluttautumiseen

Lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun, lääkitysturvallisuuspalveluihin ja asiakaskuntansa digitaalisten työkalujen kehittämiseen erikoistunut Pharmac Finland Oy hyödyntää kauppakamarin KoulutusOnlinea avainhenkilöiden kouluttamisessa.

Pharmac Finland Oy aloitti KoulutusOnlinen käytön helmikuussa 2020. Vielä tuolloin kukaan ei oikein tiennyt mitä koronakevät toisi tullessaan,  mutta nyt yli 6 kuukautta myöhemmin Pharmac Finlandilla ollaan sitä mieltä, että verkossa tapahtuvat koulutukset tulivat juuri oikeaan saumaan.

– Jaoimme toimistolla 14 avainhenkilöämme kahteen ryhmään, joista toinen aloitti KoulutusOnlinen käytön keväällä 2020, ja toinen syyskuussa. Myynti- ja markkinointi olivat ensimmäisessä koulutusryhmässä ja saamamme palaute on ollut ainoastaan hyvää, kehittämispäällikkö, proviisori Kirsi Kaunisvesi-Pietarila Pharmac Finland Oy:stä sanoo.

Uusia toimintatapoja etsimässä

Keväällä koronapandemian mullistaessa maailmaa, myös Pharmac Finlandilla osa henkilöstöstä siirtyi etätyöhön ja asiakastapaamiset hoidettiin niin ikään etänä. Uusia työvälineitä ja toimintatapoja piti omaksua nopeasti käyttöön.

– KoulutusOnlinen etätyötä, työhyvinvointia, ajankäyttöä ja Teams- ym. etäyhteydenpitoon tarkoitettujen ohjelmien hyödyntämiseen liittyvät koulutukset ovat kiinnostaneet suuresti. Kiitosta on tullut myös joustavuudesta;

KoulutusOnlinen koulutuksia voi katsoa ja kuunnella melkein missä ja milloin vain

Kaunisvesi-Pietarila kiittelee.

Myös koulutusten tehtäväkohtainen räätälöinti saa Kirsi Kaunisvesi-Pietarilalta kiitosta. KoulutusOnlinessa voi kohdistaa osan koulutuksista kaikille, ja osan räätälöidysti kunkin henkilön työtehtävän sekä koulutustarpeen mukaan.

Muutosjohtajuus ja työhyvinvointi keskiössä

Kirsi Kaunisvesi-Pietarilan mukaan muutosjohtajuus ja asiakkuuksiin liittyvät koulutukset sekä työhyvinvointi ja jaksaminen ovat syksyn keskeisiä koulutusteemoja.

– Yrityksessämme työskentelee kaikkiaan 70  eri alan  ammattilaista myynnissä, markkinoinnissa, laaduntarkkailussa, HR- ja IT-tehtävissä sekä kehittämis- ja tuotantotyössä.

Kaunisvesi-Pietarilan mielestä kauppakamarin vahvuus koulutusten järjestäjänä on sen käyttämät huippuasiantuntijat ja laaja kurssivalikoima, josta löytyy jokaiselle jotakin. Verkossa tapahtuvat koulutukset mahdollistavat myös joustavan ajankäytön ja kouluttautuminen sekä itsensä johtaminen sujuvat työn ohessa itselle sopivaan aikaan. 

– KoulutusOnlinen koulutuksiin on helppo osallistua eikä se vaadi paikasta toiseen siirtymistä tai työstä poissaoloa. Moni kuuntelee koulutuksia esimerkiksi autossa, sillä aina edes kuvayhteyttä ei tarvita, vaan ääni riittää, Kaunisvesi-Pietarila vinkkaa.

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on lähes 300 verkkokoulutusta työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kursseilla kouluttaudut kauppakamarin omien asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme opastamana.

Tutustu KoulutusOnlineen

Katso KoulutusOnline video

Lue myös

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

Turvallisuus-teema kiinnosti Espoon syysseminaarissa

Espoon perinteisessä syysseminaarissa Metropolian auditoriossa Karakalliossa pureuduttiin tällä kertaa turvallisuus-teemaan. Aihe oli ajankohtainen ja myös kiinnostava, sillä...

Lausunto: Helsingin pysäköintipolitiikka 2022 – raporttiluonnos

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala on pyytänyt Helsingin seudun kauppakamarin lausuntoa Helsingin pysäköintipolitiikka 2022 -raporttiluonnoksesta. Kauppakamari esittää...