Viralvia Oy:n toimitusjohtaja Ilona Vejander istuu sinisessä jakussa sohvalla.

Koulutus, konsultointi ja jäsentapaamiset – parasta kauppakamaria

Kirjanpitäjä Ilona Vejander toimii Viralvia Oy:n toimitusjohtajana. Kauppakamarin jäsenenä hän osallistuu koulutuksiin ja jäsentapaamisiin sekä hyödyntää neuvontapalveluja.

Ilona Vejander kiittelee kauppakamarin helpottavan hänen arkisia rutiinejaan. Hyödylliset koulutukset esimerkiksi verotuksesta, taloudesta, kirjanpidosta ja uusimmista lakiasioista ovat tärkeitä kirjanpitoalan yrittäjälle.

– Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyys oli minulle itsestään selvä asia, kun perustin oman yritykseni vuonna 2015. Myös aiemmassa työpaikassani sain kauppakamarista myönteisen vaikutelman, joten päätös jäsenyydestä oli helppo, Ilona Vejander sanoo.

Ilona on aktiivinen kauppakamarin jäsen ja osallistuu mielellään erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jäsentapaamisten myötä hän on saanut myös uusia asiakkaita. 

– Arvostan lisäksi suuresti konsultointi- ja neuvontapalveluja. Olen aina saanut kysymyksiini hyvin selkeät ja laajat vastaukset kirjallisesti, sähköpostilla. Esimerkiksi lakiasioissa voin luottaa kauppakamarin asiantuntijoihin täysin, Ilona kiittelee.

Kauppakamarin koulutuksista Ilona Vejanderia kiinnostavat seuraavaksi erityisesti veroasioihin kuten ennakkoperintään liittyvät tilaisuudet. Jäsentapaamisissa hänen mielestään parasta on se, kun pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia eri alojen yrittäjien kanssa. 

– Kauppakamarin jäseninä on hyvin erikokoisia yrityksiä. Myös pieniltä yrityksiltä voi oppia paljon. On tärkeää jakaa kokemuksiaan ja keskustella avoimesti yritysten elämää koskettavista asioista.

New call-to-action

Lue myös

Case: Staria & KoulutusOnlinen monet hyödyt

Staria on suomalainen, vuonna 2003 perustettu yritys, jonka omistavat yrityksen henkilöstö ja kotimainen Vaaka Partners. – Laajan...

Valmet – KoulutusOnlinen aktiivikäyttäjä

Valmet panostaa työnantajana henkilöstönsä kouluttamiseen ja kehittämiseen. 1.9.2020 alkanut KoulutusOnlinen käyttö on lähtenyt yrityksessä poikkeuksellisen upeasti; lähes...

Osaamistaso nousee pitkäjänteisellä yhteistyöllä

Helsingin seudun kauppakamarin koulutus- ja työvoima-asiain valiokunta käynnisti kevätkauden luotaamalla metropolialueen asemaa suomalaisessa koulutusjärjestelmässä.