Tapahtumat ja koulutukset

Striimatut tapahtumat ja koulutukset jatkuvat taas syksyllä! Osa toteutuksista järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös paikan päällä.

Helsingin seudun kauppakamari järjestää laadukkaita yritystoiminnan eri osa-alueisiin keskittyviä tapahtumia ja koulutuksia lähi-, etä- ja verkkototeutuksina. Tule mukaan verkostoitumaan, päivittämään tietojasi ja taitojasi sekä valloittamaan uusia osaamisalueita!

Jäsentapahtumat

Järjestämme jäsenillemme vuosittain useita jäsentapahtumia, jotka tukevat yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista yritysmaailman asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla verkostoidun eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin edustajien kanssa sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia.

Tervetuloa!

Tapahtumat
Jäsentapahtumat
Koulutukset ja klubit

Tarjoamme vuosittain laajan kattauksen monipuolista ja ajankohtaista koulutusta yritystoiminnan eri osa-alueista. Valikoimassamme on oppimispolkuja, puolen- ja kokopäivän koulutuksia sekä valmennuskokonaisuuksia.

KoulutusOnline ja KauppakamariTieto mahdollistavat oppimisen verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kauppakamarin Johtajaklubi tarjoaa inspiraatiota ja vertaistukea johtajille. Johtajaklubissa käsitellään tärkeitä, ajankohtaisia aiheita sekä jaetaan kokemuksia, näkemyksiä ja osaamista.

Koulutukset ja klubit
Jäsentapahtumat