Tapahtumat ja koulutukset

Miten sinä haluaisit kehittää osaamistasi? Vanhan sanonnan mukaan vain muutos on ikuista. Olivat ammatilliset tavoitteesi minkä kokoisia hyvänsä, me tarjoamme niihin kehityksen välineet –sähköisistä ja painetuista kirjoista koulutuksiin, tapahtumiin ja tarkasti valikoituun, aina uusimpaan tietoon eri muodoissaan.

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joihin voit osallistua paikan päällä tai etänä. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät opit muun muassa taloushallintoon, työsuhdeasiohin, johtamiseen ja esihenkilötyöhön sekä kansainvälistymiseen. Kauppakamarin jäsenenä saat koulutukset aina edullisimpaan jäsenetuhintaan.

Tutustu myös maksuttomiin jäsentapahtumiimme, joissa verkostoidutaan sekä keskustellaan yritysten kilpailukyvyn ja toimintaympäristön kehittämisen teemoista.

Jäsentapahtumat

Vuosittain järjestettävät jäsentapahtumamme tukevat yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista yritysmaailman asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla verkostoidun eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin edustajien kanssa sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia.

Kehitä osaamistasi sekä opi uutta paikan päällä ja etänä

Tarjoamme vuosittain laajan kattauksen ajankohtaisia koulutuksia yritystoiminnan eri osa-alueista paikan päällä ja etänä. Opi henkilöstöhallinnon parhaat käytännöt, päivitä johtamistaitojasi ja talousosaamistasi, opi ymmärtämään liikejuridiikan perusteet ja ajankohtaiset säädökset tai myynnin sekä markkinoinnin uusimmat trendit.

Kausikortilla kehität osaamistasi etänä monipuolisesti pitkin vuotta kiinteällä vuosimaksulla. Osallistu 10 sinua kiinnostavimpaan etäkoulutukseen vuodessa – ja säästä rahaa.

Kehitystä omaan tahtiin verkossa

KoulutusOnline-verkkopalvelun avulla kehität omaa osaamistasi tai koko henkilöstön taitoja joustavasti. Verkkopalvelusta löydät laajan valikoiman koulutuksia eri kiinnostuksiin ja tavoitteisiin useita aihepiireistä. Koulutuksilla voit päivittää tietosi lakimuutoksista, suorittaa sertifikaatteja tai vahvistaa digitataitoja.

Kehity yksin tai tiimisi kanssa – koska ja missä vain.

Oletko valmis inspiroitumaan ja kehittymään johtajana?

Johtajaklubi on inspiroiva verkosto, jossa pääset jakamaan näkemyksiä ja saat uusia näkökulmia niin kollegoiltasi kuin johtamisen asiantuntijoilta.

Liity mukaan vaikka heti!

 

Lue lisää
Johtajuuden Naiskamari: Voimaa verkostoista

Pari kertaa vuodessa järjestettävä Johtajuuden Naiskamari on tilaisuus, joka tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden kuulla omakohtaisia johtajakokemuksia sekä puhua avoimesti johtajuuden mahdollisuuksista ja haasteista.

Lue lisää
Kansainvälistymistapahtumat

Yhdessä  verkostomme kanssa toteutettavat kansainvälistymistapahtumat, mentorointi ja koulutukset tukevat yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Lue lisää
Tulevia koulutuksia ja tapahtumia

Tutustu ajankohtaisimpiin koulutuksiin ja jäsentapahtumiimme.

Katso koulutukset ja tapahtumat