Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Miten sinä haluaisit kehittää osaamistasi? Vanhan sanonnan mukaan vain muutos on ikuista. Olivat ammatilliset tavoitteesi minkä kokoisia hyvänsä, me tarjoamme niihin kehityksen välineet – sähköisistä ja painetuista kirjoista koulutuksiin, tapahtumiin ja tarkasti valikoituun, aina uusimpaan tietoon eri muodoissaan.

Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joihin voit osallistua paikan päällä tai etänä. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät opit muun muassa taloushallintoon, työsuhdeasiohin, johtamiseen ja esihenkilötyöhön sekä kansainvälistymiseen. Kauppakamarin jäsenenä saat koulutukset aina edullisimpaan jäsenetuhintaan.

Tutustu myös maksuttomiin jäsentapahtumiimme, joissa verkostoidutaan sekä keskustellaan yritysten kilpailukyvyn ja toimintaympäristön kehittämisen teemoista.

Jäsentapahtumat

Vuosittain järjestettävät jäsentapahtumamme tukevat yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista yritysmaailman asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla verkostoidun eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin edustajien kanssa sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia.

Koulutukset yrityksille ja asiantuntijoille

Tarjoamme vuosittain laajan kattauksen ajankohtaista koulutusta yritystoiminnan eri osa-alueista paikan päällä tai etänä.

KoulutusOnline tarjoaa oppia ja oivalluksia koko henkilöstölle 24/7 ja KauppakamariTieto varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista. 

KoulutusOnline – kouluttaudu verkossa 24/7

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan.

Verkkokoulutuksista saat ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä lakimuutoksista digitaitoihin asti – ja kaikkea siltä väliltä. Kouluttajina ovat kauppakamarin asiantuntijat ja osaava asiantuntijaverkostomme.

Videotarjontamme päivittyy jatkuvasti. Voit tutustua palveluun kaksi viikkoa maksutta.

Johtajaklubi: Inspiraatiota ja oppia johtamistaitojesi kehittämiseen

Verkostoitumisesta muiden johtajien kanssa. Ideoista yritystoiminnan kehittämiseen. Luottamuksellisista keskusteluista vertaisryhmässä. Osaamisen syventämisestä.

 

Lue lisää
Johtajuuden Naiskamari: Voimaa verkostoista

Pari kertaa vuodessa järjestettävä Johtajuuden Naiskamari on tilaisuus, joka tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden kuulla omakohtaisia johtajakokemuksia sekä puhua avoimesti johtajuuden mahdollisuuksista ja haasteista.

Lue lisää
Kansainvälistymistapahtumat

Yhdessä  verkostomme kanssa toteutettavat kansainvälistymistapahtumat, mentorointi ja koulutukset tukevat yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Lue lisää
Tulevia koulutuksia ja tapahtumia

Tutustu ajankohtaisimpiin koulutuksiin ja jäsentapahtumiimme.

Katso koulutukset ja tapahtumat