Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme laadukkaita yritystoiminnan eri osa-alueisiin keskittyviä koulutuksia sekä tapahtumia lähi-, etä- ja verkkototeutuksina. Tule mukaan verkostoitumaan, päivittämään tietojasi ja taitojasi sekä valloittamaan uusia osaamisalueita!

Jäsentapahtumat

Vuosittain järjestettävät jäsentapahtumamme tukevat yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista yritysmaailman asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla verkostoidun eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin edustajien kanssa sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia.

Koulutukset yrityksille ja asiantuntijoille

Tarjoamme vuosittain laajan kattauksen ajankohtaista koulutusta yritystoiminnan eri osa-alueista lähi- etä- ja hybriditoteutuksina.

KoulutusOnline ja KauppakamariTieto mahdollistavat oppimisen verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Johtajaklubi: Inspiraatiota ja vertaistukea johtotehtäviin

Verkostoitumisesta muiden johtajien kanssa. Ideoista yritystoiminnan kehittämiseen. Luottamuksellisista keskusteluista vertaisryhmässä. Osaamisen syventämisestä.

 

Lue lisää
Johtajuuden Naiskamari: Voimaa verkostoista

Pari kertaa vuodessa järjestettävä Johtajuuden Naiskamari on tilaisuus, joka tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden kuulla omakohtaisia johtajakokemuksia sekä puhua avoimesti johtajuuden mahdollisuuksista ja haasteista.

Lue lisää
Kansainvälistymistapahtumat

Yhdessä  verkostomme kanssa toteutettavat kansainvälistymistapahtumat, mentorointi ja koulutukset tukevat yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Lue lisää
Tulevia koulutuksia ja tapahtumia

Tutustu ajankohtaisimpiin koulutuksiin ja jäsentapahtumiimme.

Katso koulutukset ja tapahtumat