fiiliskuvafiiliskuva
Kauppakamarissa kasvaa myös henkinen pääoma

Striimatut tapahtumat ja koulutukset jatkuvat taas syksyllä! Osa toteutuksista järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös paikan päällä.

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme laadukkaita yritystoiminnan eri osa-alueisiin keskittyviä tapahtumia ja koulutuksia lähi-, etä- ja verkkototeutuksina. Tule mukaan verkostoitumaan, päivittämään tietojasi ja taitojasi sekä valloittamaan uusia osaamisalueita!

Jäsentapahtumat

Vuosittain järjestettävät jäsentapahtumamme tukevat yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista yritysmaailman asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla verkostoidun eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin edustajien kanssa sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia.

Koulutukset ja klubit

Tarjoamme vuosittain laajan kattauksen monipuolista ja ajankohtaista koulutusta yritystoiminnan eri osa-alueista. Valikoimassamme on oppimispolkuja, puolen- ja kokopäivän koulutuksia sekä valmennuskokonaisuuksia.

KoulutusOnline ja KauppakamariTieto mahdollistavat oppimisen verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kauppakamarin Johtajaklubi tarjoaa inspiraatiota ja vertaistukea johtajille. Johtajaklubissa käsitellään tärkeitä, ajankohtaisia aiheita sekä jaetaan kokemuksia, näkemyksiä ja osaamista.

Kamarin spesiaalit

Olemme rakentaneet sarjan erityisiä tilaisuuksia ja koulutuksia, joissa tarraudutaan kiinni ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin.