Kaksi naista hymyilevät ja tutkailevat tietokoneen ruutua kauppakamarin koulutustiloissa.Kaksi naista hymyilevät ja tutkailevat tietokoneen ruutua kauppakamarin koulutustiloissa.
Lähi- ja etäkoulutuksia liiketoiminnan tarpeisiin

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri 2023

Helpota työtäsi pitämällä osaamisesi ajan tasalla. Tule päivittämään tietosi ja taitosi huippukouluttajiemme pitämiin koulutuksiin. Järjestämme vuosittain noin 250 lähi- ja etäkoulutusta. Voit valita kiinnostavia ajankohtaiskoulutuksia mm. työsuhdeasioista, johtamisesta, assistenttityöstä ja taloushallinnosta. Kauppakamarin jäsenenä saat koulutukset edulliseen jäsenetuhintaan.

Tutustu myös maksuttomiin jäsentapahtumiimme, joissa verkostoidutaan sekä keskustellaan yritysten kilpailukyvyn ja toimintaympäristön kehittämisen teemoista.

Katso tulevat koulutukset ja tapahtumat alta. Koko valikoiman löydät KauppakamariKaupasta, jossa voit ostaa koulutuksia ja ilmoittautua tapahtumiimme.

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Nainen katsoo läppäriä.

KoulutusOnline – kouluttaudu verkossa 24/7

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan.

KoulutusOnline sisältää lyhyitä ja ajankohtaisia verkkokoulutuksia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kouluttajina ovat kauppakamarin asiantuntijat ja osaava asiantuntijaverkostomme.


Videotarjontamme päivittyy jatkuvasti. Voit tutustua palveluun kaksi viikkoa maksutta.