Jäsentapahtumat

Jäsentapahtumat

Jäsentapahtumissamme verkostoidutaan ja käsitellään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukevia teemoja. Tapahtumat ovat avoimia jäsentemme lisäksi kaikille kauppakamarin toiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Tilaa Jäsentapahtumien uutiskirje

Saat tiedon uusimmista tapahtumista 2 kertaa kuussa. Jäsentapahtumat ovat maksuttomia kauppakamarin jäsenten lisäksi myös muille sidosryhmille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tilaa uutiskirje


Katso tapahtumien tallenteita

Osa striimatuista jäsentapahtumista tallennetaan ja tässä niistä maistiaisia. Joissain tapauksissa tallenteet lähetetään vain ilmoittautuneille.


Rahoitusmahdollisuuksia yrityksille vihreään siirtymään ja kestävään kehitykseen 13.12.2023

Kestävä kehitys avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia!
Vihreä siirtymä ja kestävä kehitys ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan, ja ne tuovat myös yrityksille mahdollisuuksia luoda uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua. Webinaarin järjestivät yhteistyössä Suomen alueelliset kauppakamarit, Enterprise Europe Network ja Business Finland.

Vakoilua, vaikuttamista ja vaaraa 13.12.2023

Miten ihmiseen voidaan vaikuttaa ja saada ihminen toimimaan halutulla tavalla? Entä mitä on fyysinen vaikuttaminen ja miksi siitä on tärkeä puhua? Tässä webinaarissa Samuli Järvinen, ainoa Suomessa yksilöön kohdistuvaan vaikuttamiseen väitöskirja- ja käytännön tasolla perehtynyt asiantuntija, tarjoaa ajankohtaisen katsauksen vakoilun ja vaikuttamisen nykytilanteeseen.


Ukrainalaisten työllistyminen yritysten mahdollisuutena 1.6.2023

Helsingin seudun kauppakamari järjesti tilaisuuden yhteistyössä Spring Housen, Uudenmaan TE-palveluiden ja Helsingin kaupungin kanssa. Tilaisuudessa kuultiin tilapäistä suojelua saavien työnhakijoiden osaamisesta, koulutuksesta, kielitaidosta ja toiveista sekä käytännön vinkkejä ukrainalaisten työntekijöiden ohjaukseen ja perehdyttämiseen. Tilaisuudessa käsiteltiin myös työnantajille tarjolla olevia palveluita ja työllistämisen taloudellisia tukia sekä ukrainalaisen työntekijän palkkaamista ja työnteko-oikeutta.

Ajankohtaiskatsaus pakotteisiin – Mitä yrityksen on hyvä tietää juuri nyt? 30.5.2023

30.5. järjestetyssä maksuttomassa webinaarissa Aleksi Pursiainen kansainvälisen kaupan sääntelyyn erikoistunut lakimies ja Suomen johtavan trade compliance -konsultointitoimiston Solid Plan Consulting Oy:n perustaja, käsitteli muun muassa seuraavia kysymyksiä: Pakotteet ja vientivalvonta: Mihin maailma on menossa? Venäjä-pakotteet ja exit: Vaatimukset, luvat ja poikkeukset EU-sääntelyssä. Venäjä-pakotteet: Pakotteiden kiertämisen torjuminen. Pakotteiden rikkominen käytännössä: Tuoreita tapausesimerkkejä.


Kestävällä kehityksellä myyntikello soimaan 29.5.2023

Helsingin seudun kauppakamari ja Måndag järjestivät monipuolisen ja asiantuntijarikkaan vastuullisuustapahtuman. Keskustelemme asiantuntijapanelistien kanssa kestävästä kehityksestä ja kiertotaloudesta markkinoinnin, investointien ja palkitsemisen sekä kansainvälistymisen näkökulmasta. Tilaisuudessa julkistamme myös Helsingin seudun kauppakamarin jäsenistölleen teettämän vastuullisuuskartoituksen tulokset.


Liiketoiminta ja tietoturva – Uhkakuvat, riskien arviointi, omaisuuden priorisointi 8.5.2023

Tilaisuudessa EY, Netox ja IBM avaavat riskien arviointiin ja hallintaan liittyviä käytännön toimenpiteitä ja strategioita, joilla yritykset turvaavat kriittiset liiketoimintaprosessit ja taustalla olevan datan. Tilaisuus antaa ideoita sekä työkaluja havainnoimaan mitä merkitystä on huolellisen tietoturvastrategian laatimisessa tukemaan yrityksen suuntaa ja tavoitteita, mihin käytännön toteuttamisessa pitäisi kiinnittää huomiota, miten analysoidun uhkakartan kautta liiketoimintaprosesseja voidaan suojata sekä mahdollistaa tai miten hyökkääjät voisivat toimia arvioidessaan sopivaa hyökkäyskohdetta.


Finnish-Ukrainian webinar and online matchmaking for buyers and sellers of ICT products and services 25.4.2023

Enterprise Europe Network invites you to learn about possibilities of cooperation between Finnish and Ukrainian companies, share new project ideas and find international cooperation partners for business opportunities as well as ICT service providers, suppliers, sellers and buyers. Please note that the matchmaking platform is available from 25 April to 31 May 2023 for online meetings between Finnish and Ukrainian companies.

EU-rahoitusmahdollisuuksia yrityksille vihreään siirtymään osa1 3.11.2022 ja osa 2 22.11.2022

Tervetuloa kuulemaan EU-rahoitusmahdollisuuksista vihreään siirtymään! Vihreä siirtymä on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan, ja se on yrityksille myös mahdollisuus luoda uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua. 


Kiina – Rajattomia mahdollisuuksia, kasvavia riskejä 1.11.2022

Kiina on Suomen viiden tärkeimmän kauppakumppanin joukossa. Kiinan markkinat ovat voimakkaassa muutoksessa, joten yritysten on tärkeää hankkia ajantasaista tietoa mahdollisuuksista ja muutoksista, ja tiedostaa ja varautua myös mahdollisiin riskeihin.Käynnistyy loop 1: https://kauppakamari-prod.myshopify.com/admin/api/2023-01/collections/265924247701/products.json?limit=250&page_info=eyJsYXN0X2lkIjo4NzE5NjYwNjEzOTYzLCJsYXN0X3ZhbHVlIjoiSsOkc2VudGFwYWFtaW5lbiAyOS4yLjIwMjQiLCJkaXJlY3Rpb24iOiJuZXh0In0
https://kauppakamari-prod.myshopify.com/admin/api/2023-01/collections/265924247701/products.json?limit=250&page_info=eyJsYXN0X2lkIjo4NzE5NjYwNjEzOTYzLCJsYXN0X3ZhbHVlIjoiSsOkc2VudGFwYWFtaW5lbiAyOS4yLjIwMjQiLCJkaXJlY3Rpb24iOiJuZXh0In0
Käynnistyy loop 1: https://kauppakamari-prod.myshopify.com/admin/api/2023-01/collections/265924247701/products.json?limit=250&page_info=eyJkaXJlY3Rpb24iOiJuZXh0IiwibGFzdF9pZCI6NzQxODU4MzY0NjM1NywibGFzdF92YWx1ZSI6Ik9wcG9ydHVuaXRpZXMgZm9yIE5vcmRpYyBIZWFsdGhjYXJlIENvbXBhbmllcyBpbiBTd2l0emVybGFuZCAyOS4zLjIwMjIifQ
https://kauppakamari-prod.myshopify.com/admin/api/2023-01/collections/265924247701/products.json?limit=250&page_info=eyJkaXJlY3Rpb24iOiJuZXh0IiwibGFzdF9pZCI6NzQxODU4MzY0NjM1NywibGFzdF92YWx1ZSI6Ik9wcG9ydHVuaXRpZXMgZm9yIE5vcmRpYyBIZWFsdGhjYXJlIENvbXBhbmllcyBpbiBTd2l0emVybGFuZCAyOS4zLjIwMjIifQ
Johtajaklubista inspiraatiota ja vertaistukea

Kauppakamarin Johtajaklubissa tapaat kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja samoja haasteita. Liity mukaan vaikka heti!

Johtajaklubi
Johtajuuden naiskamari

Johtajuuden Naiskamari tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia.

Johtajuuden Naiskamari: Voimaa verkostoista