Jäsentapahtumat

Jäsentapahtumat

Jäsentapahtumissamme verkostoidutaan ja käsitellään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukevia teemoja. Tapahtumat ovat avoimia jäsentemme lisäksi kaikille kauppakamarin toiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Tilaa Jäsentapahtumien uutiskirje

Saat tiedon uusimmista tapahtumista 2 kertaa kuussa. Jäsentapahtumat ovat maksuttomia kauppakamarin jäsenten lisäksi myös muille sidosryhmille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. Tilaa uutiskirje


Katso viimeisimpien tapahtumien tallenteita

Suurin osa striimatuista jäsentapahtumista tallennetaan. Joissain tapauksissa tallenteet lähetetään vain ilmoittautuneille.


Kansainvälisen työntekijän oleskeluluvat 14.11.2022

Missä tilanteissa työntekijä tarvitsee Suomeen oleskeluluvan, minkä oleskeluluvan hän tarvitsee, miten oleskelulupaa haetaan ja mikä on työnantajan rooli oleskelulupaprosessissa. Kerromme myös ajankohtaisista muutoksista oleskelulupiin ja oleskelulupaprosessiin.

EU-rahoitusmahdollisuuksia yrityksille vihreään siirtymään osa1 3.11.2022 ja osa 2 22.11.2022

Tervetuloa kuulemaan EU-rahoitusmahdollisuuksista vihreään siirtymään! Vihreä siirtymä on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan, ja se on yrityksille myös mahdollisuus luoda uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua. 


Ukrainan nykytila, tulevaisuus ja potentiaali markkina-alueena suomalaisille yrityksille 1.11.2022

Tuoreimmat kuulumiset Ukrainan nykytilasta, tulevaisuudesta ja myös sotaan johtaneesta tapahtumien kehityskulusta. Millaisia ovat jälleenrakennuksen odotukset, mahdollisuudet ja riskit Ukrainassa?


Kiina – Rajattomia mahdollisuuksia, kasvavia riskejä 1.11.2022

Kiina on Suomen viiden tärkeimmän kauppakumppanin joukossa. Kiinan markkinat ovat voimakkaassa muutoksessa, joten yritysten on tärkeää hankkia ajantasaista tietoa mahdollisuuksista ja muutoksista, ja tiedostaa ja varautua myös mahdollisiin riskeihin.


Kestävän kehityksen tietoiskut: Miten vihreä siirtymä tehdään energiakriisin aikana 28.10.2022

Miten yritykset selviävät energiakriisin yli? Onko energiaremontti edes mahdollista, kun komponenteista on pulaa?


Johtajaklubista inspiraatiota ja vertaistukea

Kauppakamarin Johtajaklubissa tapaat kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja samoja haasteita. Liity mukaan vaikka heti!

Johtajaklubi
Johtajuuden naiskamari

Johtajuuden Naiskamari tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia.

Johtajuuden Naiskamari: Voimaa verkostoista