Kolme naista seisovat vierekkäin kauppakamarin koulutustilojen oven suussa.Kolme naista seisovat vierekkäin kauppakamarin koulutustilojen oven suussa.
Kouluttaudu kuten haluat

Koulutukset


Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Markkinoiden monipuolisin koulutuksemme kattaa ajankohtaisten aihealueiden lisäksi erilaiset koulutusformaatit – koulutamme koulutustiloissamme Helsingin ydinkeskustassa sekä etänä, ja KoulutusOnline mahdollistaa kouluttautumisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tieto, ymmärrys ja verkosto synnyttävät voimia, jotka auttavat jäseniämme menestymään. Tätä varten on Kauppakamarin johtajaklubi! Hanki uutta inspiraatiota johtamistyöhösi ja uusia näkökulmia, joita soveltaa esimiehen arjessasi. Kaikki koulutuksemme löydät KauppakamariKaupasta.

Kouluttaudu lähi- ja etäkoulutuksissa

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa vuosittain noin 250 koulutustilaisuutta. Voit osallistua koulutuksiimme lähi- tai etätoteutuksena. Valittavissasi on puolen- ja kokopäivän tilaisuuksia sekä pidempiä valmennuskokonaisuuksia. Tilanteen salliessa järjestämme myös suosittuja matkaseminaareja.

Löydät valikoimastamme koulutuksia seuraavilta aihealueilta:

  • Assistenttityö
  • HR ja työsuhde
  • IT ja digi
  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Juridiikka
  • Kansainvälistyminen
  • Myynti markkinointi ja viestintä
  • Palkanlaskenta
  • Taloushallinto
  • Verotus

Kaikki koulutuksemme ovat ostettavissa KauppakamariKaupasta.

Kouluttaudu verkossa – missä ja milloin haluat

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan.

KoulutusOnlinessa käytössäsi on satoja videokoulutuksia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista.

Tutustu KoulutusOnlineen
Kouluttaudu verkossa - missä ja milloin haluat

Koulutuksen kausikortti (12 kk)

Koulutuksen kausikortilla voit osallistua vuoden aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Kausikorttikestotilaukseen sisältyy jopa 150 etäkoulutusta vuodessa.

Laajenna osaamistasi ja poimi ajantasainen tieto sekä itseäsi kiinnostavat etäkoulutukset kalenteriisi. Oletpa tulevaisuuden moniosaaja tai oman alasi rautainen ammattilainen, etäkoulutusten kausikortin tilaajana hyödyt isosti!

 

Lue lisää Kausikortista
Kouluttaudu verkossa - missä ja milloin haluat

Ajantasaista tietoa yritystoiminnan tueksi

KauppakamariTieto on erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössä on aina ajantasainen ja oikea tieto työssä tarvittavista asioista.

Luettavanasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta sekä ajankohtaisia artikkeleita  ja vastauspankki-osio.

KauppakamariTiedosta löydät myös suurimman osan kauppakamarin kustantamista kirjoista sähköisessä muodossa (Ammattikirjaston valikoima).

KauppakamariTieto
Johtajaklubi: Inspiraatiota ja vertistukea johtotehtäviin

Ammattikirjallisuutta johtamisesta juridiikkaan

Kauppakamarin julkaisemista kirjoista löydät ammattikirjat liiketoiminnan kaikilta alueilta aina johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta taloushallintoon ja juridiikkaan.

Ajankohtaisia aiheita käsitellään esimerkiksi kirjanpidon käytännönläheisin vinkein, sosiaalisen median haltuunotto-opastuksin ja johtamisen haasteisiin vastaten. Kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia myös heiltä usein kysytyistä aiheista.

Tutustu kirjoihin
Ammattikirjallisuutta johtamisesta juridiikkaan

Koulutusyhteistyö ja erikoistumiskoulutukset

Teemme yhteistyötä yritysten, yhteisöjen ja koulutuslaitosten kanssa varmistaen, että koulutuksemme auttavat sinua kehittymään urasi kaikissa vaiheissa.

Tutustu yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestettäviin erikoistumiskoulutuksiin.

Lue lisää
Ammattikirjallisuutta johtamisesta juridiikkaan