Kauppakamarin jäsenenä saat monipuoliset koulutukset, klubit, ammattikirjat ja tietopalvelut jäsenetuhintaan. Lisäksi voit hyödyntää maksutta neuvontapalveluitamme sekä osallistua maksuttomiin verkostoitumistapahtumiin. Liity jäseneksi - Jäsenyys kannattaa!

Espoon toimisto

 

Kauppakamari tukee Espoon kaupunkia elinkeino- ja kilpailukykypolitiikan toteutuksessa. Tavoitteena on turvata alueelle sijoittuville yrityksille kilpailukykyinen toimintaympäristö. Yhteistyötä tehdään työllisyys- ja koulutusasioissa kaupungin elinkeinoyksikön, Espoon TE-toimiston ja YritysEspoon kanssa osaavan työvoiman saatavuuden turvaamiseksi ja yrittäjyyden edistämiseksi. Kauppakamari tukee Tapiolan, Otaniemen ja Keilaniemen ”Espoo Innovation Gardenin” kehittämistä kansainvälisten yritysten, tieteen ja tutkimuksen sekä korkeatasoisen asumisen alueeksi. 

Edunvalvonnassa painotetaan tulevien liikennehankkeiden kuten kaupunkiradan jatkamista sekä Länsimetron jatkeen toteutumista Matinkylästä Kivenlahteen. Metropolihallintoon vaikuttaminen ja kauppakeskusturvallisuuden kehittäminen jatkuvat. Metroasemien sekä niiden ympäristön suunnittelua seurataan myös aktiivisesti, jotta elinkeinoelämän tarpeet huomioidaan.