Kaupunkinäkymä HelsingistäKaupunkinäkymä Helsingistä
Paremman Helsingin seudun puolesta

Vaikuttamistyö

Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaansa. Helsingin seudun kauppakamari on elinkeinoelämän vahva vaikuttaja. Edistämme Helsingin seudun yritysten menestys- ja toimintaedellytyksiä. 

Vaikuttamistyömme perustuu vahvaan verkostoon ja yhteistyöhön niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Asiantuntijoidemme ja monipuolisen jäsenkuntamme ansiosta yritysten ääni kuuluu lainsäädännön valmistelussa ja päätöksenteossa. Jäsenkuntamme koostuu kaikista toimialoista ja eri kokoluokan yrityksistä. 

Tuotamme tietoa sekä yrityksille että päätöksentekijöille ja osallistumme julkiseen keskusteluun. Työkaluihimme kuuluvat myös kannanotot, lausunnot ja vetoomukset.

Vaikuttamistyön painopisteet

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön painopisteet ovat erityisesti liikenne, kaavoitus ja rakentaminen, osaaminen ja työelämä, vastuullisuus ja yritysturvallisuus.

Ennakointikamari

Elinkeinoelämän ja Uudellamaalla toimivien koulutuksen järjestäjien tavoitteena on varmistaa, että tulevaisuuden osaaminen vastaa työelämän tarpeisiin.

Ajankohtaiset teemat

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa vaikuttamistyöllään yritysten menestystä, julkisen palvelutuotannon tehokkuuden nostamista ja asiakaslähtöisyyden lisäämistä. 

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön painopistealueet vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa.

Ota yhteyttä

Lahtinen Markku johtaja 050 571 3564
Äikäs Saija johtaja 050 492 5854

Espoon toimisto
oto. Vantaan toimisto
Johtamisen Naiskamari

Pasuri Tiina johtava asiantuntija 050 62 905

Kaavoitus ja rakentaminen, liikenne

Vataja Riikka johtava asiantuntija 040 536 0954

Osaaminen ja työelämä,
Kauppakamariyksikkö Keski-Uusimaa

Oja Olli projektipäällikkö 050 5647586

Ennakointikamari