Aurinko häikäisee Helsingin keskustassa, jossa joukko ihmisiä kävelee kadullaAurinko häikäisee Helsingin keskustassa, jossa joukko ihmisiä kävelee kadulla
Paremman Helsingin seudun puolesta

Vaikuttamistyö

Vahvistamme yritysten menestystä Helsingin seudulla. Elinkeinoelämän näkyvänä vaikuttajana edistämme Helsingin seudun yritysten menestys- ja toimintaedellytyksiä. 

Vaikuttamistyömme perustuu vahvaan verkostoon ja yhteistyöhön niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Asiantuntijoidemme ja monipuolisen jäsenkuntamme ansiosta yritysten ääni kuuluu lainsäädännön valmistelussa ja päätöksenteossa. Jäsenkuntamme koostuu kaikista toimialoista ja eri kokoluokan yrityksistä. 

Tuotamme tietoa sekä yrityksille että päätöksentekijöille ja osallistumme julkiseen keskusteluun. Työkaluihimme kuuluvat myös kannanotot, lausunnot ja vetoomukset.

Näkymä Helsingin Ruoholahteen ilta-auringon paisteessa.

Vaikuttamistyön painopisteet

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön painopisteet ovat erityisesti liikenne, kaavoitus ja rakentaminen, osaaminen ja työelämä, vastuullisuus ja yritysturvallisuus.

Kuusi nuorta henkilöä keskustelevat.

Ennakointikamari

Elinkeinoelämän ja Uudellamaalla toimivien koulutuksen järjestäjien tavoitteena on varmistaa, että tulevaisuuden osaaminen vastaa työelämän tarpeisiin.

Aurinko häikäisee Helsingin keskustassa, jossa joukko ihmisiä kävelee kadulla

Ajankohtaiset teemat

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa vaikuttamistyöllään yritysten menestystä, julkisen palvelutuotannon tehokkuuden nostamista ja asiakaslähtöisyyden lisäämistä. 

Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön painopistealueet vahvistetaan vuosittain syyskokouksessa.

Ota yhteyttä

Lahtinen Markku johtaja 050 571 3564
Äikäs Saija johtaja 050 492 5854

Espoon toimisto
Johtajuuden Naiskamari

Pasuri Tiina johtava asiantuntija 050 62 905

Kaavoitus ja rakentaminen, liikenne

Vataja Riikka johtava asiantuntija 040 536 0954

Osaaminen ja työelämä,
Kauppakamariyksikkö Keski-Uusimaa

Oja Olli projektipäällikkö 050 5647586

Ennakointikamari