Artikkelikuva

”Janiina Lammin näkemys pääomasijoittajien taustoista yllätti” – kuuntele podcast

Matkalla johtajaksi -podcastissa tunnetut johtajanaiset jakavat oppejaan ja osaamistaan toisille johtajanaisille ja sellaisiksi haluaville. Kolmannessa osassa pääomasjoitusyhtiö Vendep Capitalin sijoitusjohtaja Janiina Lammi kertoo, miten markkinointijohtajasta noustaan sijoitusjohtajaksi. Podcastia juontavat Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Saija Äikäs ja yrittäjä, toimitusjohtaja Petra Erätuli.

Millaisia ihmisiä pääomasijoitusalalla tarvitaan? Miten markkinointitaustainen Janiina Lammi päätyi pääomasijoitusyhtiöön sijoitusjohtajaksi? Mitä startup-yrittäjyys opetti hänelle? Ja mitä Suomessa ihannoidaan liikaa?

Matkalla johtajaksi -podcastissa johtajanaiset kertovat urapolustaan. Kolmannen jakson vieraana on pääomasijoitusyhtiö Vendep Capitalin sijoitusjohtaja Janiina Lammi. Podcastia juontavat Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Saija Äikäs ja toimitusjohtaja, yrittäjänä toiminut hallitusammattilainen Petra Erätuli.

”Janiina Lammi kertoo pääomasijoittajien monipuolisista taustoista. Hänellä itsellään on markkinointi- ja startup-tausta. Markkinointitausta voi kuulostaa nopeasti yllättävältä, mutta markkinoinnin puute on kuulemma yksi tärkeimmistä syistä, miksi startupit epäonnistuvat”, kertoo juontajapari.

Kuuntele podcast tästä

Podcast on katsottavissa myös YouTubessa


Sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet jotta voit katsoa tämän videon.

Nämä mainittiin podcastissa:

Vendep Capital: https://www.vendep.com/

Seuraavassa jaksossa vieraana on Suomalaisen työn toimitusjohtaja Katri Viippola. Jakso ilmestyy kahden viikon päästä perjantaina 18.10.

Podcast-tallenteen on tehnyt Nousussa Oy.

Jakson SoundCloud-kuvaa on käsitelty tekoälyllä, jotta kaikki mahtuvat kuvaan

Kuka Janiina Lammi?

Vendep Capitalin sijoitusjohtaja Janiina Lammi on startup-sijoittaja, kansainvälisen markkinoinnin ja viestinnän johtamisen ammattilainen, kirjailija, bloggari ja vuorikiipeilijä. Janiina Lammi aloitti uransa mainostoimistossa ja hän on entinen startup-yrittäjä. joka on toiminut markkinointijohtajana ja hallitusrooleissa.

Nykyisessä tehtävässään sijoitusjohtajana Janiina Lammi tukee innovatiivisia startup-yrittäjiä heidän haaveidensa toteuttamisessa. Lammi on myös intohimoinen seikkailija ja vuorikiipeilijä, jonka huiputuksia voi seurata hänen  Vuorenvalloitus.fi -blogistaan. Hänen ensimmäinen kirjansa, vuorikiipeilystä kertova Suuri huiputus julkaistiin tänä vuonna.

Lue myös

”Anna-Mari Ylihurulan näkemys teknologia-alalla pärjäämisestä yllätti” – kuuntele podcast

Miten teknologia-alalla menestyy? Miten naisia saadaan liiketoimintajohtoon? Mitä teknologia-alan johtotehtävät ja...

”Viivi Avellánin kyky yhdistää kansainvälisiä verkostojaan yllätti” – uusi podcast starttaa

Miten bisneksessä pärjää Aasiassa? Mitä Singapore on yrittäjänä toimivalle Viivi Avellánille...

Helsingin yliopisto avaa ulkomaalaisille opiskelijoille ovia työelämään

Helsingin yliopiston harjoitteluohjelma helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden pääsyä suomalaiseen työelämään. Myös yrityksiin he voivat tuoda uutta näkemystä ja tuoreita ajatuksia.