Artikkelikuva

BE-studio: Löydä osaaja yritykseesi ”Finland Works” online-rekrytointitapahtumasta

Etsiikö yrityksesi uusia osaajia? Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai palvelua Suomen rajojen ulkopuolelle ja tarvitset kyseisen maan kulttuuri ja markkinaosaamista?

Ratkaisu saattaa löytyä syksyn mielenkiintoisammasta rekrytointitapahtumasta ”European Online Job Days”, jossa sinulla on mahdollista kohdata yli 1000 eurooppalaista eri alojen osaajaa ja työnhakijaa.Syyskauden ensimmäisessä BE-studiossa Eures-asiantuntija Mari Myllymäki Uudenmaan TE-toimistosta kertoo kuinka pääset mukaan tapahtumaan ja miksi osallistuminen ylipäänsä kannattaa. Studiossa kuullaan myös vaasalaisen Prohoc -yrityksen kokemuksia. BE-studioiden hostina syksyn 2020 aikana toimii Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Saija Äikäs.

EOJD, European Online Job Days pidetään 18.11.2020 verkossa – katso BE-studiosta, kuinka pääset mukaan. EOJD – European Online Job Days on eurooppalainen työnvälitysverkoston EURES:in (European Employment Services) järjestämä Online-rekrytointitapahtuma, jossa yrityksillä on mahdollista tavoittaa tuhansia eri alojen asiantuntijoita.

Lue myös

Helsingin seudun kauppakamari mukana SuomiAreenassa

Kauppakamari on vaikuttamassa osaajapulan ratkaisuihin ja tuo SuomiAreenan MTV-lavalle Kuinka ratkaisemme osaajapulan -keskustelun yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa 28.6.2023 klo 12–12.45.

Slovakian ja Suomen kauppasuhteet: Slovakian suurlähettilään haastattelu

Trade between Finland and Slovakia has developed positively during the last years. How do you...

Kauppakamarikysely: Osaajapula ei ole kadonnut koronan myötä

Hieman yli puolet kauppakamareiden kyselyyn vastanneista reilusta 1100 yrityksestä ilmoitti, että heillä on pulaa tai...