Artikkelikuva

BE-studio: Löydä osaaja yritykseesi ”Finland Works” online-rekrytointitapahtumasta

Etsiikö yrityksesi uusia osaajia? Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai palvelua Suomen rajojen ulkopuolelle ja tarvitset kyseisen maan kulttuuri ja markkinaosaamista?

Ratkaisu saattaa löytyä syksyn mielenkiintoisammasta rekrytointitapahtumasta ”European Online Job Days”, jossa sinulla on mahdollista kohdata yli 1000 eurooppalaista eri alojen osaajaa ja työnhakijaa.Syyskauden ensimmäisessä BE-studiossa Eures-asiantuntija Mari Myllymäki Uudenmaan TE-toimistosta kertoo kuinka pääset mukaan tapahtumaan ja miksi osallistuminen ylipäänsä kannattaa. Studiossa kuullaan myös vaasalaisen Prohoc -yrityksen kokemuksia. BE-studioiden hostina syksyn 2020 aikana toimii Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Saija Äikäs.

EOJD, European Online Job Days pidetään 18.11.2020 verkossa – katso BE-studiosta, kuinka pääset mukaan. EOJD – European Online Job Days on eurooppalainen työnvälitysverkoston EURES:in (European Employment Services) järjestämä Online-rekrytointitapahtuma, jossa yrityksillä on mahdollista tavoittaa tuhansia eri alojen asiantuntijoita.

Lue myös

Ambassador interviews: Austria and United Arab Emirates

Interview with His Excellency Herbert Pichler, the Ambassador of Austria to Finland What kind of impact has...

Listasimme kansainvälisen rekrytoinnin palveluja Helsingin seudulla – työnantaja, ota lista talteen!

Onnistu kansainvälisten opiskelijoiden rekrytoinnissa -tapahtumassa esittelimme ratkaisuja rekrytointiin ja työyhteisöön integrointiin....

Vientiyrityksen viisi tärkeää online-palvelua

Tutustu viiteen tärkeään online-palveluun, kun yrityksessä mietitään viennin avaamista tai laajentamista uusille markkinoille, matkassa on huomioitava monta asiaa.