Artikkelikuva

Chambercast: Mitkä ovat digimarkkinoinnin kasvavat trendit, Minna Komulainen?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa tekniikan tohtori, KTM Minna Komulainen kertoo tuottaja Taina Parviaiselle, miten menestytään digimarkkinoinnilla ja otetaan eri kanavat haltuun.

Haluatko saada lisää myyntiä pienellä pääomalla, mutta kaipaat apua suunnitteluun? Tarvitsetko käytännönläheistä opasta, joka auttaa kädestä pitäen ottamaan digikanavien markkinoinnin haltuun ja antaa tuoretta tietoa markkinointityökaluista?

Kirjakulman uusimmassa jaksossa Minna Komulainen käy läpi uudistetun Menesty digimarkkinoinnilla 2.0 -kirjan vinkkejä, keinoja ja reseptejä, joilla kuulija voi kasvattaa yrityksensä myyntiä. Komulainen vinkkaa, miten markkinoija voi rakentaa kirjan avulla käytännönläheisen digimarkkinoijan tiekartan, jonka avulla on mahdollista luoda vaiheittaiset askelmat perusasioista huippuonnistumisiin itsenäisesti.


Komulainen valaisee keskustelussa myös, miten hän pitää yllä omaa ammattitaitoaan yhä laajenevassa digiviidakossa, kun on osattava tehdä oikeita valintoja. Lisäksi hän paljastaa, mihin hän itse keskittyy ja mitä hän suosittelee muille eri tilanteissa oleville markkinoijille.

Erilaisten työkalujen lisäksi kirjassa käydään läpiverkkosivujen hakukoneoptimointiin, verkkokauppaan, sisältömarkkinoinnin uusiin muotoihin ja yhteisöllisyyden luomiseen – someviestijän hyvinvointia ja kriisien hoitoa unohtamatta.

Taina Parviainen ja Minna Komulainen studiossa nauhoituspuuhissa.

Menesty digimarkkinoinnilla 2.0

Menesty digimarkkinoinnilla 2.0 -kirja on käytännönläheinen opas somemarkkinointiin, digikanaviin ja monikanavaiseen myyntiin. Kaipaatko käytännönläheistä opasta, joka auttaa kädestä pitäen ottamaan digikanavien markkinoinnin haltuun ja antaa niiden uudet myyntityökalut käyttöön? Tutustu uusiin kanaviin ja syvennä osaamistasi tutuistakin digikanavista uusin vinkein.

Tästä uudistetusta kirjasta saat digimarkkinointiin liittyvän päivitetyn tiedon ja mukana on myös uusia ja nousevia somekanavia, kuten TikTok.

Tutustu kirjaan!

Lue myös

Turvallisuus-teema kiinnosti Espoon syysseminaarissa

Espoon perinteisessä syysseminaarissa Metropolian auditoriossa Karakalliossa pureuduttiin tällä kertaa turvallisuus-teemaan. Aihe oli ajankohtainen ja myös kiinnostava, sillä...

Chambercast: Mitä meidän tulee tietää metaversumista, Vesa Auvinen?

Jaksossa Vesa Auvinen kertoo mitä metaversumi on, miten se muuttaa elämäämme, miten yritykset ja organisaatiot...

Chambercast: Millainen on huomisen asiakas, Kari Korkiakoski?

Chambercastin uusimassa Kirjakulma-jaksossa Suomen johtava asiakaskokemuksen strategisen kehittämisen asiantuntija, luennoitsija ja tietokirjailija Kari Korkiakoski kertoo...