Chambercast-banneri: Yritysturvallisuus.

Chambercast: Uhkia ja torjuntaa -jaksoissa puhutaan yritysturvallisuudesta

Yritysturvallisuusasiantuntijamme Panu Vesterinen käsittelee Uhkia ja torjuntaa -sarjassa erilaisia yritysturvallisuuteen liittyviä käsitteitä ja trendejä.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa käsitellään hybridivaikuttamista. Mitä se on, miten siltä voi suojautua vai voiko ja millaisia toimenpiteitä yritys voi tehdä ennakoivasti?

Toisessa jaksossa aiheena on ei toivottu vaikutusvalta. Moni valtio haluaa vaikuttaa toisten valtioiden asioihin. Tavoitteena on ajaa oman valtion etua kohdemaan kustannuksella. Usein tällainen vaikuttaminen ei ole rikollista, mutta se rapauttaa demokratian perusteita. Voiko tällaista vaikuttamista torjua ja miten?

Uhkia ja torjuntaa jatkuu vakituisena osana Chambercastin tarjontaa. Uusia jaksoja julkaistaan perjantaisin. Panulla Vesterisellä on pitkä kokemus yritysten turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä ja kehittämishankkeista. Hän ei ole tekninen asiantuntija, joten hän ei käytä käsittämättömiä lyhenteitä tai kyberjargonia puheenvuorossaan. Tällä hetkellä Panu toimii Keskuskauppakamarin hankejohtajana Lujat-kehityshankkeessa.

Keskuskauppakamari järjestää yhdessä Huoltovarmuuskeskuksen ja kauppakamarien kanssa yritysten jatkuvuuden LUJAT-kehittämishankkeen. Osana LUJIA toteutetaan webinaareja ja työpajoja. Ensimmäinen työpaja järjestetään 9.5. ja siinä käsitellään sitä, miten yritys voi ja kannattaa oppia kriisistä sen jälkeistä aikaa varten. Työpaja on maksuton.

Ilmoittaudu Opi kriisistä -työpajaan tästä linkistä.

Lue myös

Chambercast:  Mitkä ovat vastuullisuuden tarjoamat hyödyt yrityksille?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa Vastuullinen hallituksen jäsen -kirjan kirjoittajat Aija Bärlund ja Katri Sipilä kertovat vastuullisuuden roolista ja hyödyistä yritysten toiminnassa.

Chambercast: Uhkia ja torjuntaa – Pienten yritysten kestävyys

Yritysturvallisuusasiantuntijamme Panu Vesterinen käsittelee Uhkia ja torjuntaa -sarjassa erilaisia yritysturvallisuuteen liittyviä käsitteitä ja trendejä.

Chambercast: Uhkia ja torjuntaa- Yritysten kriisiviestintä

Chambercastin yritysturvallisuuden teemoja käsittelevissä jaksoissa asiantuntijamme Panu Vesterinen haastattelee alan konkareita aiheen eri näkökulmista.