Cyber Security Nordic banneri

Cyber Security Nordic 2022 12.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Neljättä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kyberturvallisuuden erikoistapahtumaa alkaa Helsingin Messukeskuksessa 12.5.2022.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat tuoneet kyberturvallisuuden tärkeyden esille entistä vahvemmin. Cyber Security Nordic -tapahtumassa kyberturvallisuutta- ja diplomatiaa puidaan erittäin ajankohtaisen maailmantilanteen varjostamana aina politiikasta talouteen ja alan kehityksestä kyberturvallisuuden tulevaisuuteen. Paikalla ovat alan tärkeimmät yritykset sekä huippuluokan kotimaiset ja kansainväliset asiantuntijat

“Vaikka tapahtumaa on aikaisempien koronarajoitusten vuoksi jouduttu siirtämään, ajoitus on nykytilanteessa relevantimpi kuin koskaan ja hieno mahdollisuus yritysten ja julkisen sektorin kyberasiantuntijoille päivittää tietonsa ja verkostoitua samalla kertaa”, sanoo Peter Sund, toimitusjohtaja, Kyberala ry (FISC). 

Kahdeksan keynotea ja lukuisia muita puheenvuoroja sisältävä ohjelma alkaa torstaina 12.5. klo 9:25 Viron entisen presidentin Toomas Ilveksen kiehtovalla pääpuheenvuorolla: The Transformation of Security in the Digital Era: Are liberal democracies prepared?

Lue lisää tapatumasta, sen ohjelmasta ja puhujista tapahtuman verkkosivuilla cybersecuritynordic.com.

Koodilla KAMARI22 saat lippusi etuhintaan 295 € + ALV!
Osta liput Messukeskuksen verkkokaupasta >>

Lue myös

Syksyllä käynnistyvällä opiskelijakilpailulla haetaan uusia ideoita ydinkeskustan tulevaisuuteen

Helsingin ydinkeskustasta ja sen tulevaisuudesta käydään vilkasta keskustelua. Keskustaa haastetaan monin...

Toimitusjohtajalta: Helsingin seudun erityistarpeet ansaitsevat huomion hallitusohjelmassa

Helsingin seudulla sekä mahdollisuudet että monet haasteet ovat moninkertaiset. Helsingin seudun...

Päivitetty 28.2.2023: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita...