Cyber Security Nordic banneri.

Cyber Security Nordic 2022 12.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Neljättä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kyberturvallisuuden erikoistapahtumaa alkaa Helsingin Messukeskuksessa 12.5.2022.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat tuoneet kyberturvallisuuden tärkeyden esille entistä vahvemmin. Cyber Security Nordic -tapahtumassa kyberturvallisuutta- ja diplomatiaa puidaan erittäin ajankohtaisen maailmantilanteen varjostamana aina politiikasta talouteen ja alan kehityksestä kyberturvallisuuden tulevaisuuteen. Paikalla ovat alan tärkeimmät yritykset sekä huippuluokan kotimaiset ja kansainväliset asiantuntijat

“Vaikka tapahtumaa on aikaisempien koronarajoitusten vuoksi jouduttu siirtämään, ajoitus on nykytilanteessa relevantimpi kuin koskaan ja hieno mahdollisuus yritysten ja julkisen sektorin kyberasiantuntijoille päivittää tietonsa ja verkostoitua samalla kertaa”, sanoo Peter Sund, toimitusjohtaja, Kyberala ry (FISC). 

Kahdeksan keynotea ja lukuisia muita puheenvuoroja sisältävä ohjelma alkaa torstaina 12.5. klo 9:25 Viron entisen presidentin Toomas Ilveksen kiehtovalla pääpuheenvuorolla: The Transformation of Security in the Digital Era: Are liberal democracies prepared?

Lue lisää tapatumasta, sen ohjelmasta ja puhujista tapahtuman verkkosivuilla cybersecuritynordic.com.

Koodilla KAMARI22 saat lippusi etuhintaan 295 € + ALV!
Osta liput Messukeskuksen verkkokaupasta >>

Lue myös

Ambassador interviews: Austria and United Arab Emirates

Interview with His Excellency Herbert Pichler, the Ambassador of Austria to Finland What kind of impact has...

Päivitetty 28.6.2024: Ukrainan sodan vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyssodan ja...

Neuvontapalvelut: Nefco vauhdittaa vihreää siirtymää tarjoamalla kasvurahoitusta pk-yrityksille

Vihreän siirtymän investointi- ja rahoitusvaje Suomessa on vähintään yli 100 miljardia...