Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Hanna Värttö

Hanna Värttö

Advisor

KTM (taloustiede)

Helsinki, Suomi
hanna.vartto@gmail.com
358406147994

englanti espanja suomi

konsultointi rahoitus asiantuntijaorganisaatiot julkinen sektori pankki-ja vakuutus

hallitustyö innovaatio kasvu mentorointi start-upit vastuullisuus johtaminen strategia tuotekehitys Vastuullinen sijoittaminen Ilmastotyö

Olen tulevaisuus- ja strategiatyöstä innostuva vastuullisuuden moniosaaja, jolla on laaja kokemus vastuullisen sijoittamisen ja kestävän kehityksen käytäntöjen edistämisestä kansainvälisesti.

Autan yrityksiä rakentamaan kestävää liiketoimintaa, minimoimaan riskejä ja luomaan positiivista vaikuttavuutta, sekä toisaalta navigoimaan sujuvasti kestävän rahoituksen ja ESG:n (environmental, social and governance) sidosryhmäodotusten ja regulaation paineessa.

Tuen organisaatioita mm. ilmastonmuutokseen liittyviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin tarttumisessa konkreettisten toimenpiteiden ja ratkaisujen avulla. Olen myös tottunut viestimään läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi ilmasto- ja kestävyystyön haasteista ja saavutuksista.

Advisorin roolissa haluan edesauttaa yritysten kestävää kasvua ja vauhdittaa organisaatioita etenemään vastuullisuuden integroinnissa sekä operatiivisella että strategisella tasolla. Erityisen tärkeänä koen ilmastonmuutokseen ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvien vaikuttavuustekijöiden, sekä riskien ja mahdollisuuksien huomioimisen keskeisenä osana sijoitus- ja liiketoimintaa.


https://www.linkedin.com/in/hanna-vartto-impact-and-sustainability/