Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Henrik Tuulos

Henrik Tuulos

KTM, ekonomi, Growth Partner & Business Coach

tukijoukot.org

Kauppatieteiden maisteri

Helsinki, Suomi
henrik.tuulos@hotmail.com
0405659926

englanti ruotsi

muut palvelut

johtaminen strategia

Minulla on mittava kokemus vähittäis- ja tukkukaupan, energia-alan sekä ketjuliiketoiminnan eri tehtävistä; johtaminen, myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu ovat toimintoja, joissa olen urani varrella toiminut. Esimiehenä toimiminen ja yleisjohtaminen, myynti sekä liikepaikkaverkostoon perustuva liiketoimintamalli ketjuyrityksessä ovat osaamisalueeni ydintä. Tähän kokonaisuuteen kuuluu mm. asiakas-/jälleenmyyjä-/kauppiasyhteistyö, asiakas- ja yhteistyökumppanisopimukset, ketju- ja myynnin ohjaus ja teollisuuden tavarantoimittajien kanssa toimiminen, sekä b-to-c että b-to-b liiketoiminnoissa. Omaan vahvat vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiiminvetotaidot. Parhaimmillani olen erilaisten ihmisten kanssa yhteisiin sovittuihin tavoitteisiin ja liiketoiminnan kasvuun pyrittäessä.

Tällä hetkellä työskentelen Growth Partnerina startupissa, joka tarjoaa urheilujoukkueille ja -seuroille, koululuokille ja yhdistyksille suunnatun digitaalisen palvelualustan sponsorointi- ja varainkeruutarkoituksiin. Toimin myös business coachina, eri aloilla toimivien asiakkaiden vaihdellessa startup-yrityksistä pörssiyritysten edustajiin. Opiskelen samalla lisää business coachingia syventyen ryhmä- ja tiimicoachingiin. Lisäksi opiskelen HHJ-tutkinnon, eli Kauppakamarin ”Hyväksytty Hallituksen Jäsen” -sertifioinnin sekä JYEAT:n eli ”Johtamisen ja Yritysjohtamisen ErikoisAmmattiTutkinnon” syksylle 2021.

Hyvässä kunnossa ja dynaamisena työelämässä minut pitää urheilu. Läpi vuoden pelaan jääkiekkoa, jalkapalloa ja lenkkeilen, talvisin hiihdän ja laskettelen, kesäisin golfaan. Minulla on vaimo, kouluikäiset kaksi poikaa ja tytär.


https://linkedin.com/in/henriktuulos/