Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Juha Pihanen

Juha Pihanen

Tuottaja, näyttelijä

TopLine Media oy

Muusikko amk, maat.metsät. yo

Hollola, Suomi
juha.pihanen@toplinemedia.fi
358405069686

englanti ruotsi saksa

asiantuntijaorganisaatiot brändirakentaminen ja hallinta julkinen sektori kansainvälistyminen monialaosaaminen palvelut teollisuus asiantuntijaorganisaatiot brändirakentaminen ja hallinta kansainvälistyminen koulutus media monialaosaaminen palvelut teollisuus AV-ala

kehitystyö kirjoittaminen kokeilukulttuuri kouluttaminen monialaisuus monikulttuurisuus muutos sidosryhmäsuhteet tapahtumatyö uudistuminen viestintä yhteiskunta yrityskulttuuri kehitystyö kirjoittaminen kokeilukulttuuri kouluttaminen monialaisuus muutos sidosryhmäsuhteet tulevaisuus uudistuminen viestintä yhteiskunta yrityskulttuuri Kansainvälistyminen Luovat ratkaisut Verkkosisällöt Hankerahoitus Tarinallistaminen Esiintymisvalmennus

Tuottaja, näyttelijä, yrittäjä, bönde. Olen luova lisä tiimiisi, jos yrityksesi on uusi, taitekohdassa, kansainvälistymässä tai haet muuten uutta näkökulmaa yritykseesi tai viestintääsi. Merkitykset, arvot ja tarinat ovat nykyään vähintään yhtä iso osa tuotetta kuin sen tekniset ominaisuudet. Hankerahoitus, lobbaus ja kansainvälisyys ovat myös erityisosaamistani, puhun parin ulkomaisen kielen lisäksi sujuvaa TEMmiä eli poliittista kapulakieltä.

Olen tuottanut ja tehnyt eläväksi mitä erilaisimpia tarinoita – teatterin, tanssin, musiikin, videon, verkon, urheilun ja virtuaaliavustajankin keinoin. Ja näytellyt mm. neljän Oscar-voittajan kanssa. Nyt työnäni ovat verkko-oppimisen ja -viestinnän sisällöt omassa firmassani, TopLine Mediassa. Osaan katsoa asioita eri näkökulmista, löytää ja kiteyttää uusia sanoituksia. Kirjoittaa tarinoita, jotka sitouttavat ja luovat merkityksiä.

Reilu vuosikymmen maailman metropoleissa antoi kyvyn katsoa asioita ulkopuolisin silmin. Viime vuodet johtavassa IT-firmassa ja verkkosisältöjen parissa taas ovat opettaneet näkemään hypen ja todellisuuden eron vaikkapa teknologian kehityksessä. Katseeni on tulevaisuudessa mutta fokus tässä ja nyt.


https://www.linkedin.com/in/juhapihanen/
https://www.toplinemedia.fi/

https://vimeo.com/toplinemedia/juhastories