Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Katri Sipilä

Katri  Sipilä

Varatuomari, HHJ-PJ, HAB, Business Coach Master

Katri Sipilä Consulting Oy

OTK, VT

Espoo, Suomi
ks@katrisipila.com
0405803430

englanti ruotsi suomi

konsultointi kustantaminen laki media tapahtumat yhdistys

b2b myynti kasvun mahdollisuudet muutos yhteiskunta asiakasarvo digitaaliset palvelut johtaminen juridiikka kulttuurin kehittäminen strategia tulevaisuus yhteiskunta

Olen kokenut toimitusjohtaja, juristi ja ammattimainen hallituksen jäsen. Toimin tällä hetkellä Deve Partners -verkostossa konsulttina, coachina ja mentorina ja autan omistajia, hallituksia ja johtoa menestymään, kasvamaan ja kehittymään. Koulutan HHJ- ja HAB-kursseilla, vedän yrityskohtaisia hallitus- ja johtoryhmävalmennuksia ja tarjoan henkilökohtaista executive coachingia. Erityisalaani juristina ovat Corporate Governance, yhtiö-, yhdistys- ja säätiöoikeus, immateriaalioikeudet (IPR), lisensiointi- ja muut sopimukset sekä yritysvastuu. Olen myös kokenut vaikuttajaviestijä ja lobbari.

Minulla on yli 20 v kokemus liikkeenjohdossa johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajana noin 70-100 FTE:n ja 50-70 meur/v vaihtavassa asiantuntijaorganisaatiossa datainsentiivisellä, kansainvälisellä musiikkitoimialalla digitaalisen transformaation ytimessä. Olen toiminut hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana ja neuvonantajana yhtiöissä start-upeista perheyhtiöihin, sekä yhdistyksissä ja säätiöissä.

Tämänhetkisiä luottamustoimiani ovat jäsenyydet Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland toimikunnassa, TEM:n kansallisen IPR-strategian ohjausryhmässä, Espoon Yrittäjien hallituksessa, Hallituspartnerit Helsinki – Boardprofessionals Finland ry:n hallituksessa, European Mentoring and Coaching Council EMCC Finaland ry:n hallituksessa, Ahokkaan lääketieteellisen säätiön hallintoneuvostossa ja yhteiskunnallinen yritys Kalliola Oy ja Kalliolan Settlementti ry:n hallituksissa.


https://www.linkedin.com/in/katrisipila/
https://www.katrisipila.com/
https://www.katrisipila.com/