Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Nina From

Nina From

hallituksien jäsen, varajäsen, toimitusjohtaja

Pääkaupunkiseudun turvakoti ry:n hallitus, Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset ry:n hallitus, Liike Nyt Espoo rp:n hallitus, Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset ry:n hallitus varajäsen

HAB, MTi, MKT, MJD, VJD

Espoo, Suomi
nina.susanna.from@gmail.com
0505675580

englanti

ict kauppa konsultointi henkilöstövuokraus koulutus mainonta markkinointi media tapahtumat yhdistys

b2b myynti crm digitaalinen markkinointi kasvun mahdollisuudet markkinointi muutos myynnin kehitys rekrytointi yhteiskunta asiakaskokemus johtaminen kasvun mahdollisuudet kaupallistaminen strategia tulevaisuus työntekijäkokemus

Olen myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon kokenut ammattilainen. Olen erittäin hyvä neuvottelemaan, kaupallistamaan ja kehittämään yhteistyötä eri tahojen kanssa. Minulla on kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä, projekteista ja muutosten läpivienneistä.

Liiketoiminnan kehittäminen on minulle kunnia-asia. Sen kehittäminen tarvitsee taustaksi hyvää strategiaa, selkeitä tavoitteita, sitoutuneisuutta, motivaatiota, rohkeita tekoja sekä asiakaskeskeistä toimintaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Olen itseohjautuva, rohkea, innovatiivinen ja toimin ratkaisukeskeisesti. Haluan saada aikaan tuloksia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Olen ollut töissä startupista pörssiyrityksiin, säätiöistä yhdistyksiin. Kaikki toimintaympäristöt ja toimintamallit ovat hyviä, kokemusta ja näkemystä löytyy. Minulle on tärkeää luottamus ja tasavertainen, hyvä kohtelu.

Taustani on monipuolinen, monelta eri toimialalta ja vaihtelevien tehtävien parista. Kehitän itseäni työn ohella opiskelemalla (digiä, fasilitointia, tulevaisuuden ennakointia, rekryalaa…), olen kiinnostunut monenlaisista aiheista ja vaihtoehdoista. Minulla on näyttöjä ja lukuisa määrä suosittelijoita sekä erittäin laajat ja laadukkaat verkostot.

Etsin advisory boardia tai useita, joissa voin hyödyntää kaikkea sitä osaamista, jota minulla on antaa, verkostojen lisäksi. Myös hallituspaikat kiinnostavat.

Olin viimeksi kutsuttuna eduskunnassa jo toisen eri puolueen puheenjohtajan avustajana sijaisuutta hoitamassa (viimeksi myös eduskuntaryhmän pääsihteerinä). Sovin hyvin projekteihin, nopeisiin tilanteisiin sekä muutosten läpivientiin.

Opiskelen Metropoliassa digitaalisen datan hyödyntämistä mediassa, viestinnässä ja journalismissa ensi kesään 2022 saakka (työn ohella).

Ps. olen harrastanut 5 vuotta asuntosijoittamista. Lisäksi harrastan hyväntekeväisyyttä, liikuntaa sekä matkailua.

Verkostoidutaanhan!


https://www.linkedin.com/in/ninafrom/