Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Nina Lappalainen

Toimitusjohtaja, muutosarkkitehti

Proinno Oy

YTK, johtaminen

TAMPERE, Suomi
nina.lappalainen@proinno.fi
0400308767

suomi

asiantuntijaorganisaatiot brändirakentaminen ja hallinta palvelut kasvu/perhe kauppa teollisuus terveydenhuolto

asiakaskokemus lean muutos palvelumuotoilu prosessikehitys viestintä yrityskulttuuri yritysvastuu asiakasarvo asiakaskokemus johtaminen lean osaamisen kehittäminen palvelumuotoilu prosessikehitys transformaatio työntekijäkokemus yrityskulttuuri yritysvastuu Kokemusten johtaminen Uudistuminen Moderni johtaminen

Mitä rohkeampi ja vaativampi uudistus on tavoitteena, sen parempi.

Autan integroimaan sujuvan työn, paremmat asiakaskokemukset, modernin johtamisen, vastuullisuuden ja systemaattisen kehittämisen osaksi yrityksen DNA:ta tai luomaan uutta palveluliiketoimintaa. Tuloksena on parempi tuottavuus, hyvinvoiva henkilöstö, kiinnostava työnantajaimago ja tyytyväiset asiakkaat.
Tulokset näkyvät muutoksina ihmisten ajattelussa, päivittäisessä toiminnassa ja johtamisessa sekä palvelujen innovoinnissa ja kehitystyössä.

Hyvän työnantajaimagon, tuottavan ja uudistumiskykyisen kulttuurin rakentaminen edellyttää modernia johtamista, uusia toimintatapoja ja rakenteita. Työn kehittäminen on parasta työhyvinvointia. Toimin sillanrakentajana ihmisten ja asioiden välillä.

Olen myös ELY-keskuksen kehittämispalvelujen asiantuntija osa-alueilla 1) Tuottavuus ja digitalisointi sekä 2) Innovaatioiden kaupallistaminen. Toimin Excellence in Service -standardointiryhmän asiantuntijajäsenenä, palvelumuotoilijana, Lean kehittäjänä palveluorganisaatioissa ja olen sertifioitu Agile HR Certified Practitioner ja Sertifioitu fasilitaattori.

Olen toiminut ulkopuolisena neuvonantajana, konsulttina, valmentajana ja markkinointitoimiston johtajana ja työnantajana. Minulla on vahva kokemus erilaisista uudistus- ja muutosprosesseista, asiakkaista ja toimialoista pk-yrityksissä ja julkishallinnossa. Olen muutosten arkkitehti ja asiakkaan asianajaja.

Etsin Advisory Boardia, jossa voin tarjota osaamiseni ja verkostoni hyödyksi. Myös hallituspaikat kiinnostavat.


https://www.linkedin.com/in/ninalappalainen/