Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Tommi Taponen

Tommi  Taponen

Head Of Marketing

Elisa Oyj, Emotion First Consulting

EMBA

Espoo, Suomi
tommi.taponen@gmail.com
0505256436

englanti suomi

ict rahoitus mainonta markkinointi media tele

asiakaskokemus digitaalinen markkinointi markkinointi verkkokauppa asiakasarvo asiakaskokemus digitaalinen markkinointi digitaaliset palvelut kaupallistaminen konseptoiminen markkinointi strategia verkkokauppa SVOD ebooks

Olen digipalveluiden markkinoinnin palkittu moniosaaja ja tunteita herättävän markkinoinnin puolestapuhuja. Ydinosaamistani ovat brändin rakentaminen, luova johtaminen, kasvustrategiat, asiakaskokemus ja markkinoinnin konseptit.

Elisalla vedin yli 8 vuoden ajan Elisa Viihteen, Elisa Viihde Viaplayn ja Elisan Kirjan markkinointia ja olin mm. kehittämässä Elisan fintech-startupia Elisa Lompakkoa. Ennen 11 vuoden Elisa-uraani toimin pitkään copywriterina eri mainostoimistoissa ja työskentelen tällä hetkellä itsenäisenä konsulttina. Olen viime vuodet kehittänyt aktiivisesti ammatillista osaamistani työn ohella ja kehitys jatkuu vuonna 2022 mm. hallitustyön ja Aallon Commercial Excellence -ohjelman merkeissä.

Digitaaliset palvelut, uudet liiketoimintalähdöt, markkinoinnin kehittäminen ja vastuullisuus ovat aiheina erityisen lähellä sydäntäni.


https://www.linkedin.com/in/tommitaponen/