Hyväksytty Advisory Board (HAB) -rekisteri

Tuomo Haukkovaara

Tuomo Haukkovaara

Hallituksen puheenjohtaja

Oy IBM Finland Ab

Diplomi-insinööri

Helsinki, Suomi
tuomo.haukkovaara@fi.ibm.com
0405793154

ranska englanti ranska ruotsi saksa suomi

ict palvelut teknologia

asiakaskokemus b2b myynti it projektit innovaatio kasvun mahdollisuudet muutos myynnin kehitys yrityskulttuuri yritysvastuu asiakaskokemus b2b myynti digitaaliset palvelut innovaatio it projektit kasvun mahdollisuudet muutos myynnin kehitys strategia transformaatio

Olen tehnyt pitkän uran tietotekniikan ja digitalisaation parissa IBM:llä ja sen osaomisteisissa yhtiöissä Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Minulla on toki kokemusta monipuolisesti erilaisista johtotehtävistä organisaatiossamme, mutta sitäkin tärkeämpänä näen kokemukset lukuisten asiakkaitten kanssa tehdyistä strategisista ja transformatiivisista hankkeista eri toimialoilla.

Luonteeltani olen utelias, ikuinen oppija ja uskon, että kaikkea voi kehittää ja tehdä paremmin. Suhtaudun kaikkeen uuteen avoimesti ja innostuneesti, mutta tasapainoitavana piirteenä olen myös hyvin analyyttinen. Tavoitteitteni saavuttamista on auttanut valtava voitontahtoisuus ja päämäärätietoisuus. Parasta työelämässä on kuitenkin kanssakäyminen erilaisten ihmeisten kanssa.

Koen, että advisorynä toimiminen tarjoaa minulle mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä vähän uudenlaisessa roolissa samalla, kun voin tuoda osaamiseni ja kokemukseni kohdeyrityksen käyttöön. Odotan inolla uusia haasteita.

Urani ja luottamustoimeni selviävät mm. LinkeId profiilistani: https://www.linkedin.com/in/tuomohaukkovaara/


https://www.linkedin.com/in/tuomohaukkovaara/
https://twitter.com/THaukkovaara