IT2018-sopimusehtojen verkkopalvelu on uudistettu.

IT2018-sopimusehtojen verkkopalvelu on uudistettu helpottamaan yritysten arkea

IT-sopimusehtojen uudistettu verkkopalvelu on avattu. Sopimusehdot auttavat erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

– Valmiit ehdot luovat turvallisen perustan IT-alan projekteissa ja IT-ehdot ovatkin saavuttaneet vakiintuneen aseman tietoteknisen alan sopimuskentällä, Keskuskauppakamarin palvelujohtaja Mari Hakkarainen sanoo.

Ehdot uudistetaan säännöllisin väliajoin vastaamaan IT-alan kehitystä. Ehdot uudistettiin viimeksi vuonna 2018 ja uudistamistyö käynnistyy jälleen syksyllä 2020.

IT-ehdot korostavat keskeisiä sopimisessa huomioitavia seikkoja ja helpottavat it-hankinnoista sopimista.

IT-ehtojen käyttö edellyttää lisenssiä, joka on mahdollista hankkia nyt uudistuneesta verkkopalvelusta. Uuden verkkopalvelun myötä IT-ehtojen vuosilisenssi uudistuu jatkossa automaattisesti. Tämä helpottaa lisenssinhaltijoiden arkea – ehtojen käyttöoikeuslisenssin uudistamisesta ei tarvitse erikseen huolehtia.

Verkkopalvelu-uudistuksen myötä ehtojen jakelu siirtyi Teknologiateollisuudelta Keskuskauppakamarille.

Uusi verkkopalvelu on toteutettu yhteistyössä digitaalisiin palveluihin erikoistuneen Mediapool Finlandin kanssa.

– Yhteistyö Mediapoolin kanssa on ollut saumatonta, ja voimme iloita projektin valmistumisesta parisen viikkoa etuajassa. Uudistuksen lähtökohtana oli palvelun tekninen nykyaikaistaminen ja lisenssin automaattinen uudistuminen, jotta it-ehtojen käyttäjien ei tarvitse enää jatkossa käsin uudistaa lisenssiään. Olemme tyytyväisiä uuteen verkkopalveluun, ja toivottavasti myös IT-ehtojen lisenssinhaltijat kokevat palvelun entistä helppokäyttöisemmäksi, sanoo Hakkarainen.

– Oli erittäin mielenkiintoista suunnitella tuotetta, jota itsekin haluaisi käyttää IT-ehtojen lisenssien hankintaan. Palvelun front-end on suunniteltu ostajan näkökulmasta mahdollisimman selkeäksi ja ylläpitäjille on rakennettu aikaa säästävää automaatiota. Projekti saatiin maaliin ripeästi, josta kuuluu kiitos asiantuntevalle Keskuskauppakamarin tiimille. IT-ehdot on aivan huippujuttu koko alan kannalta, sanoo Mediapoolin toimitusjohtaja Rami Lappalainen.

IT2018-sopimusehtojen verkkopalvelu

Tutustu IT2018-sopimusehdot

Lue myös

Vastuullisuudesta versoo myös parempaa bisnestä

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, muistuttaa vanha kansanviisaus. Se tuntuu olevan päivän sana myös yritysten vastuullisuusteoissa,...

Lausunto: Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä

Helsingin seudun kauppakamari on 10.11.2021 antanut lausunnon Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osastolle Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä.

Business Espoo –yrityspalveluverkoston EEPA-kilpailun Suomen finalistiksi

Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan vuosittain menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille. Palkinto jaetaan SME Assembly...