Kaksi naista hymyilevät ja tutkailevat tietokoneen ruutua kauppakamarin koulutustiloissa.Kaksi naista hymyilevät ja tutkailevat tietokoneen ruutua kauppakamarin koulutustiloissa.

Jäsenille

Tältä sivulta löydät jäsenyrityksille tarkoitettuja materiaaleja. Verkoston tuki, vaikuttamistyömme sekä maksuttomat ja jäsenetuhintaiset palvelut tukevat yrityksenne menestystä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.


Jaa tieto jäsenyydestä koko henkilökunnalle

Parhaimman hyödyn jäsenyyden eduista saat, kun varmistat, että koko henkilöstö on tietoinen jäsenyydestä ja sen hyödyistä.

Miten jäsenetuja voi hyödyntää? Lue mitä jäsenyrityksemme Mall Voice kertoo omasta ”heräämisestään” jäsenetujen suhteen.

Lataa jäsenlogo käyttöönne

Lisää jäsenyyslogo sivuillenne. Logolla viestit yhteistyökumppaneillesi jäsenyydestä metropolialueen vaikuttavassa verkostossa


Tapahtumat vain jäsenille

Jäseninfot

Mitä kauppakamarissa tapahtuu juuri nyt – ja miten se hyödyttää jäsenyrityksiämme? Neljä kertaa vuodessa järjestettävissä jäseninfoissa kuulet ajankohtaisimmat tärpit kauppakamarin vaikuttamistyöstä, neuvonnasta ja tuotteista.

Tarkista tulevat jäseninfot KauppakamariKaupasta

Jäsentapaamiset

Jäsentapaamisia järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja niiden pääpaino on jäsenyritysten kohtaamisissa ja verkostoitumisessa Samalla jäsenet pääsevät tutustumaan kauppakamarilaisiin ja kauppakamarin tekemään työhön.


Katso Jäseninfojen tallenteet

Jäseninfoissa jaettu tieto on ajankohtaista vielä pitkään tilaisuuden jälkeen. Tallenteet ovat jäsenten käytössä ja jaettavissa esimerkiksi jäsenyrityksen henkilöstölle.

Katso tapahtumien tallenteet

Suurin osa striimatuista jäsentapahtumista tallennetaan. Tallenteet löydät videokirjastostamme Vimeosta. Tapahtumissa käsitellään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukevia teemoja.


Jäsenyyden tärkeät linkit

Säännöt

Tutustu Helsingin seudun kauppakamarin sääntöihin täällä.

Säännöt

Päivitä jäsentietosi

Pidä jäsentietosi helposti ajan tasalla.

Päivitä jäsentietosi

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelumme – erityistä tukea yrityksesi tarpeisiin. Asiantuntijamme ja lakimiehemme ohjeistavat jäsenyrityksiämme. Palvelu on jäsenillemme maksutonta.

Kysy neuvoa

Tilaa uutiskirjeitä

Helsingin seudun kauppakamarin uutiskirjeet pitävät sisällään ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat valitsemaltasi aihealueelta.

Tilaa uutiskirjeitä

Koulutukset ja KoulutusOnline

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtaiskoulutusta, joihin voit osallistua paikan päällä tai etänä. Itsenäisestä opiskelusta pitäville sopivat KoulutusOnlinen sadat koulutusvideot.

Tutustu tarjontaan KauppakamariKaupassa

Kirjat ja KauppakamariTieto

Tietoa ammattilaisten käyttöön liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta, löydät meiltä monessa eri muodossa: ajankohtaiset ammattikirjat, Ammattikirjaston sähköiset kirjakokoelmat ja KauppakamariTiedon sähköinen tietopankki.

Tutustu ammattikirjallisuuteen KauppakamariKaupassa

Kysyttävää jäsenyydestä? Ole meihin yhteydessä:

Ikonen Heidi asiantuntija 09 2286 0216

Ulkomaankaupan asiakirjat ja jäsenpalvelut

Launiainen Pekka jäsenasiamies 09 2286 0257