Sanna Laakkio

Olen markkinoinnin moniottelija, liiketoiminnan kehittäjä ja muutoksen ajuri, minne ikinä työelämä on minua vienytkään. Muutos, kaupallisuus, asiakkaat ja ihmiset yleisesti ottaen ovat aina olleet työni ja tekemiseni keskiössä. Markkinointiliiton kipparina haluan tarjoilla jäsenille eväitä jatkuvassa markkinoinnin muutoksessa mukana pysymiseen, sekä fiksua oppimista markkinoinnin ja itsensä johtamisen ja kehittämisen tiimoilta. Haluan myös rakentaa siltaa alan toimijoiden välille. Maailmassani ei ole liittomaailmaa ja yritysmaailmaa, on vain asioita, joita halutaan saada aikaan. Mielellään yhdessä.

Haluan rohkaista jokaista olemaan rehellisen rohkeita ja lempeitä omassa elämässään ja arjessaan. Sydän edellä tekee aina oikeita päätöksiä. Olen myös kahden valloittavan teinitytön äiti, joogi, oman elämän peppipitkätossu, joka aistii elämää herkkyydellä ja isolla sydämellä.

Lue myös

Työpaikkoja on, mutta mistä tekijöitä?

Samaan aikaan kun avointen työpaikkojen määrä on kasvanut, sama on tapahtunut työttömien työnhakijoiden määrälle: se on Keski-Uudellamaalla...

EU-Japan Economic Partnership Agreement – Vastaa ja vaikuta

The European Commission is collecting views relating to the further improving business opportunities under the EU-Japan Economic Partnership Agreement (the EPA).

Uusi juttusarja: Yritysyhteistyöstä ratkaisuja osaajapulaan

Mitä ratkaisuja löytyy pahenevaan osaajapulaan? Ennakointikamarin artikkelisarja tuo esille verkostonsa jäsenten eri tapoja toteuttaa yritysyhteistyötä ja siitä saatavia hyötyjä.