Tuomo Haukkovaara

Olen tehnyt pitkän uran tietotekniikan ja digitalisaation parissa IBM:llä ja sen osaomisteisissa yhtiöissä Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Minulla on toki kokemusta monipuolisesti erilaisista johtotehtävistä organisaatiossamme, mutta sitäkin tärkeämpänä näen kokemukset lukuisten asiakkaitten kanssa tehdyistä strategisista ja transformatiivisista hankkeista eri toimialoilla.

Luonteeltani olen utelias, ikuinen oppija ja uskon, että kaikkea voi kehittää ja tehdä paremmin. Suhtaudun kaikkeen uuteen avoimesti ja innostuneesti, mutta tasapainoitavana piirteenä olen myös hyvin analyyttinen. Tavoitteeni saavuttamista on auttanut valtava voitontahtoisuus ja päämäärätietoisuus. Parasta työelämässä on kuitenkin kanssakäyminen erilaisten ihmeisten kanssa.

Koen, että advisoryna toimiminen tarjoaa minulle mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä vähän uudenlaisessa roolissa samalla, kun voin tuoda osaamiseni ja kokemukseni kohdeyrityksen käyttöön. Odotan innolla uusia haasteita.

Urani ja luottamustoimeni selviävät mm. LinkedIn profiilistani: https://www.linkedin.com/in/tuomohaukkovaara/

Lue myös

Viikon kysymys: Miten laskutamme asiakasta, pitääkö viranomaismaksut eritellä, vai sisältyvätkö ne palveluveloitukseemme?

Omaan palvelumyyntiinne sisältyvät erilaiset neuvottelut ja kokoukset sekä näihin liittyvät kustannukset,...

Ravintolayritys ponkaisi pilveen opiskelijoiden avulla

Ostolaskuja, kuitteja, sopimuskaavakkeita, tilausvahvistuksia, muistilappuja, pdf- ja kuvatiedostoja. Satoja sähköposteja, turhia puheluita, työpöydälle tai kotiin unohtuneita muistitikkuja...

Paljon pelissä kuntavaaleissa

PARHAILLAAN VIIMEISTELTÄVÄNÄ oleva sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus siirtää toteutuessaan kunnilta yli puolet tehtävistä ja taloudellisista voimavaroista uusien hyvinvointialueiden...