Maksutonta mentorointia pk-yrityksille. Mies ja nainen heittää yläfemman.

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen?

Tarjolla maksutonta mentorointia pk-yrityksille kasvuun ja kansainvälistymiseen. Osallistu yrityskohtaiseen sparraukseen!

Pk-yritysten mentoroinnissa 10 ensin ilmoittautunutta yritystä pääsee tapaamaan ja keskustelemaan kullekin yritykselle parhaiten sopivien Nestoreiden kanssa. Tapaamiset järjestetään etätoteutuksena Teamsillä, joten yritykset voivat osallistua mentorointiin joka puolelta Suomea.

Mentoroinnin alkukeskustelu 21.–23.11.2023

Pk-yritysten mentoroinnissa käydään ensin 1½ tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksen tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä. Suosittelemme, että tapaamiseen osallistuu yrityksen 1–4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä. Lisätietoa alkukeskusteluista: Alkukeskustelut järjestetään 21.–23.11.2023. Alkukeskustelun jälkeen yritykset saavat Nestoreilta alkukartoitusraportin, jossa on kuvattuna yrityksen tilanne ja Nestoreiden ehdotukset jatkotoimenpiteiksi.

Nestor-jatkoklinikalle alkukeskustelujen jälkeen

Alkukeskustelun jälkeen yrityksille tarjotaan mahdollisuus myös 3–4 tunnin maksuttomaan NestorKlinikkaan erikseen sovittavana ajankohtana. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita. Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.


Mentorointi järjestetään yhteistyössä Enterprise Europe Network (EEN) -verkoston kanssa

EEN-verkoston maksuttomat kansainvälistymispalvelut ovat myös yritysten käytettävissä. Lue lisää tapaamisesta Mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.11. mennessä!

Lähetä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus yrityksestänne ja ongelmasta/haasteesta, josta haluatte keskustella.

Valitsemme yrityksellenne parhaiten sopivat Nestorit, ja sovimme teille 1,5 tunnin tapaamisajan (Teamsillä) alkukeskustelua varten joko tiistaille 21.11., keskiviikolle 22.11. tai torstaille 23.11.2023.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen alueelliset kauppakamarit, Keskuskauppakamari ja Enterprise Europe Network (EEN) yhdessä NestorPartners ry:n kanssa.

NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina.

Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Myös Kauppakamarikaupasta saa apua kansainvälistymiseen

Tutustu ja ilmoittaudu tilaisuuksiin sekä koulutuksiin 

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Kolme kysymystä itsenäisyyspäivän palkanmaksuun liittyen

Onko itsenäisyyspäivä aina työntekijän palkallinen vapaapäivä? Itsenäisyyspäivä on ainoa lakiin perustuva palkallinen arkipyhä. Siitä on...

Osallistu Kansainvälistymällä kasvuun -viikon tilaisuuksiin 14.–16.11.2023

Tarjoamme yrityksille mun muassa tietoa, verkostoja ja työkaluja uusien mahdollisuuksien ja markkinoiden valloitukseen. Tilaisuudet ovat...