Kansainväliset verkostot

Kansainväliset verkostot

Helsingin seudun kauppakamari on mukana monissa kansainvälisissä verkostoissa ja projekteissa.

Kansainvälinen kauppakamari ICC

Kauppakamarit ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja elinkeinoelämän järjestöjä. Maailmassa on yli 12 000 Kauppakamaria, jotka ovat kukin oman alueensa elinkeinoelämän asiantuntijoita.

Kansainvälinen kauppakamari ICC kattaa maailmanlaajuisesti kaikki toimialat ja sillä on 6,5 miljoonaa yritystä ja järjestöä jäsenenä yli 140 maasta.

FinnCham-verkosto

Kansainvälisesti suomalaisyritysten perustamat kahdenväliset kauppayhdistykset, Kauppakamarit ja killat tukevat ja vahvistavat omalta osaltaan suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja vientiponnisteluja.

Keskuskauppakamari on koonnut nämä toimijat yhteiseen FinnCham-verkostoon, johon kuuluu 37 eri maissa toimivaa kahdenvälistä Kauppakamaria / Business Councilia

Tekoälyn ja pilvipalveluiden hyödyntämistä

Vauhditamme tekoälyn ja pilvipalveluiden hyödyntämistä yrityksissä Digital Innovation Hub for Cloud Based Services (DIHUB) -hankkeessa. Palveluhubeissa toisen ja korkea-asteen opiskelijat saavat erikoiskoulutuksen pilvipohjaisten palvelujen suunnitteluun, kehittämiseen ja tuottamiseen yritysympäristössä.

Suomen palveluhubi luodaan Helsinki Business Collegen ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun kampukselle.

Haluatko suunnitella ja kehittää omia pilvipohjaisia tekoälyratkaisuja?