Hakuaika Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle on 4.1.–17.3.2021.

Kasvupolulta apua liiketoiminnan haasteisiin ja kasvustrategiaan

Haku Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen on nyt käynnissä. Kasvupolulle haetaan mukaan yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaansa. Sparrauksessa yritykset saavat apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Hakuaika Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle on 4.1.–17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana Kasvupolku-kumppanina Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun Kasvupoluilla.

Lisätietoja Kasvupolusta

Katri Rutanen
katri.rutanen@kasvuopen.fi
040 962 5891

Lue myös

Business Vantaa auttaa yrityksiä tiedon ja palvelujen löytämisessä

Tavoitteena on menestyvä Vantaa, jossa yritykset kukoistavat ja kehittyvät. – Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan alueyksikön...

Suomalaisen yrityksen kyberturvallisuus Ukrainan sodan varjossa

Kun organisaatiot pohtivat kyberturvallisuuttaan Ukrainan sodan aikana, on myös yksittäisten ihmisten hyvä varmistaa säännöllisesti, että...

Havaintoja työuransa alkutaipaleella olevien nuorten uupumisesta

Soft is a new hard. Mentorin roolissani olen päässyt tutustumaan moniin eri ikäisiin mentoroitaviin, eli aktoreihin.