Artikkelikuva

KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston käyttöönotto korvasi aikuiskoulutuksessa perinteisen kirjan

KauppakamariTieto on meillä käytössä laajasti aikuiskoulutuksessa, sanoo Helsinki Business College Oy:n aikuiskoulutuksesta vastaava koulutusjohtaja Kirsi Järvinen.

Helsinki Business College Oy järjestää sekä nuorten että aikuisten ammatillista koulutusta liiketalouden ja tieto- ja viestintätekniikan koulutusaloilla. Aikuiskoulutuksessa aloina ovat johtaminen ja esimiestyö, yrittäjyys, taloushallinto sekä sihteeri- ja myyntityö.

Helsinki Business Collegessa on käytössä KauppakamariTieto-palvelu, kertoo aikuiskoulutuksesta vastaava koulutusjohtaja Kirsi Järvinen.

– Aiemmin koulutukseemme kuului niin sanotusti orientoiva johtamiseen tai esimiestyöhön liittyvä kirja. Pääkouluttajamme valitsi tietyn teoksen, jonka kaikki lukivat. Ammattikirjaston käyttöönotto korvasi perinteisen kirjan käytön. Nyt olemme pystyneet laajentamaan kirjatarjontaamme niin, että jokainen opiskelija on voinut valita orientoivaksi kirjaksi itseään kiinnostavan kirjan, hän sanoo.

KauppakamariTieto-palvelu on käytössä Helsinki Business Collegessa kaikissa tutkintokoulutuksen ohjelmissa myös niin sanottuna ”lisälukemisena” ja itseopiskelua varten.

Opiskelijoille on luotu käyttäjätunnus ja salasana, joilla he pääsevät kätevästi kirjautumaan palveluun mistä vain. Tämä on koettu toimivana ratkaisuna. Järvinen toivookin, että heillä mahdollisimman moni opiskelija ottaisi tämän palvelun aktiiviseen käyttöönsä ja ammentaisi sieltä kaiken tarvitsemansa tiedon koulutuksensa aikana.

KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston aihealueet ovat olleet juuri sopivia meidän koulutusalueillemme.

Sieltä löytyy talouteen, esimiestyöhön, johtamiseen ja myyntiin liittyvää ajantasaista tietoa sekä ammattikirjallisuutta, jota opiskelijamme tarvitsevat. Koemme, että tämä palvelu on yksi lisä perinteiseen koulutukseemme.

Unohda paperiset versiot – Ammattikirjasto vastaa digitaalisuuden haasteeseen ja tarjoaa tiedon käyttöösi verkossa!

Ammattikirjasto täydentää KauppakamariTietoa, mutta toimii myös itsenäisenä kokonaisuutena. Tutustu KauppakamariTietoon. Katso video

Kokeile maksutta KauppakamariTietoa. Tilaa koekäyttötunnukset.

Tilaa Ammattikirjasto käyttöösi.


 

Jos  kiinnostuit KauppakamariTiedosta oppilaitoskäytössä, voit olla yhteydessä myyntitiimiimme

Sisältöön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Seija Ruohoseen:

Seija Ruohonen
seija.ruohonen(at)helsinki.chamber.fi


 

Tarjouspyynnöissä voit olla yhteydessä Antti Hietarantaan:

Antti Hietaranta
antti.hietarant(at)helsinki.chamber.fi

 

Lue myös

Lainaa vai tukea koronaviruksen aiheuttamasta tulonmenetyksestä – käsittely kirjanpidossa

Pyynnön maksujärjestelystä voi tehdä OmaVerossa 26.5.2020 alkaen. Jos yritys on jo...

Tilinpäätös ja veroilmoitus koronaviruksen aikana – PÄIVITETTY

Tilinpäätös tulee laatia kirjanpitolain mukaan neljän kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä.

Miten huomioin kirjanpidon ja verotuksen eroja tuottoja ja kuluja kirjattaessa

Juokseva kirjanpito tilinpäätösvienteineen tehdään kirjanpitolain mukaisesti. Verolainsäädäntö taasen määrittää yrityksen verotettavan tulon.