Schenker Oy:n johtaja Ville Raevuori palkittiin tullin ansiomitalilla.

KauppakamariTiedon Ulkomaankaupan teoksen asiantuntija Ville Raevuori palkittiin tullin ansiomitalilla

DB Schenkerin johtava tulliasiantuntija, Manager Customs Finland, Ville Raevuori, palkittiin tullin ansiomitalilla muutama viikko sitten. Raevuori on myös KauppakamariTiedon Ulkomaankaupan kuljetus, huolinta ja tullaus -teoksen asiantuntija, joka vastaa teoksen päivityksistä ja ajantasaisuudesta. Lisäksi Raevuorella on Schenkerillä vastuualueenaan Schenker Oy:n tulliasiointi ja hän on yhtiön johtava tulliasiantuntija ja oman huolintatiiminsä lähiesimies.

DB Schenker Oy:n johtaja Ville Raevuori palkittiin tullin ansiomitalilla. Palkinnon myöntävä tuomaristo perusteli valintaansa tiedotteessaan seuraavasti:

– DB Schenker Oy:n johtaja Ville Raevuori on aktiivinen huolintayhteistyöryhmän, sähköisen asioinnin asiakasyhteistyöryhmän ja Ahvenanmaan asiakasyhteistyöryhmän jäsen ja mukana useissa Tullin ja asiakkaiden välisissä yhteistyökuvioissa.

Raevuori on ollut mukana erittäin rakentavalla, tulliselvitysprosessien sujuvuutta edistävällä ja Tullia hyödyttävällä tavalla mukana useissa eri pilotoinneissa.

Erityisesti Ahvenanmaan asiakasyhteistyöryhmän jäsenenä hänestä on ollut paljon apua veroraja-kauppaa ja sen toimintamalleja koskevissa keskusteluissa.

Raevuori sanoo olevansa otettu huomionosoituksesta.

– On hienoa saada tunnustusta omasta työstään. Olen kiinnostunut alastani ja luonnollisesti seuraan ulkomaankaupan kehitystä ja tullausasioita työni näkökulmasta. Sen vuoksi on ollut luontevaa toimia Helsingin seudun kauppakamarin toimittaman KauppakamariTiedon Ulkomaankaupan kuljetus, huolinta ja tullaus -teoksen päivittäjänä.

Minusta on mukavaa kirjoittaa käytännönläheisesti ja ajantasaisesti siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Tullin ansiomitaleita ansioituneille henkilöille

Erityisen hienoksi tunnustuksen saamisen tekee vielä se,
että huomionosoitus annettiin samanaikaisesti monelle muulle työssään ansioituneelle ihmiselle.

Samaan aikaan palkittiin myös

  • ylitarkastaja Antti Arkima Traficomilta,
  • johtava veroasiantuntija Mika Jokinen Verohallinnosta ja
  • huolintapäällikkö Jaana Ryhänen Varova Oy:stä.

– Tuntuu hyvältä tulla palkituksi arvokkaassa seurassa, sanoo Ville Raevuori ja kertoo tekevänsä syksyn päivitystä parhaillaan Ulkomaankaupan teokseen.

Lue myös

Neuvontapalvelut: Ukrainasta pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville annettujen lahjoitusten vapautus arvonlisäverosta

Ukrainan sotaa pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville henkilöille lahjoitettavien tai...

Viikon kysymys: tuotteen tullinimike

Viikon kysymys tuo vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lausunto: Hallituksen esitys ulkomaalaislain 5 luvun muuttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriö on pyytänyt ulkomaalaislain 5 luvun ja siihen liittyvien lakien uudistamisesta lausuntoa. Helsingin...