Artikkelikuva

Millaista tukea sinä tai yrityksesi tarvitsee? Vaikuta mentorointiohjelmamme sisältöön!

Suunnittelemme mentorointiohjelman käynnistämistä syksyllä 2018.

Helsingin seudun kauppakamarilla on yli 7 000 jäsenyritystä, jotka edustavat eri toimialoja, yrityskulttuureita ja sukupolvia. Haluamme luoda näiden yritysten välille yhteyksiä ja tukea sillä tavalla niin start-upin kuin pörssiyhtiönkin menestymistä.

Mentorointiohjelma on suunnattu itsensä ja yritystensä kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille, esimiehille, johtajille ja tulevaisuuden talenteille. Ohjelma on suomenkielinen ja maksullinen. Mentorointi konseptina perustuu luottamuksellisiin, säännöllisiin keskusteluihin, joissa tietoa ja taitoa siirretään tavoitteellisesti. Mentorointiparit valitaan huolellisesti tarvekartoituksen perusteella ja osallistujat voivat myös esittää toiveita sopivista pareista.

Mentori vai aktori?

Oletko kiinnostunut osallistumaan ohjelmaan mentorin tai aktorin roolissa? Aktori saa mentoroinnista tukea työssä menestymiseen ja omaan kehittymiseensä sekä kasvattaa verkostojaan. Mentori puolestaan saa uusia näkökulmia ja virikkeitä sekä tukee suomalaisten yritysten menestymistä.

Haluatko ilmoittaa kiinnostuksestasi ohjelmaan mentorina tai aktorina, pyytää lisätietoja tai antaa palautetta suunnitelmistamme?

 

Kauppakamarin verkostoitumispalvelut

Ota yhteyttä!

Ulla Rossi,
tuottaja, verkostoitumispalvelut
Helsingin seudun kauppakamari
ulla.rossi@helsinki.chamber.fi
0405217620

Lue myös

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...

Viikon kysymys: EU-tavaramerkin hyödyt ja hakeminen

Viikon kysymys tuo vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taloudellista tukea aineettoman omaisuuden hyödyntämiseen ja hallinnan kehittämiseen

PRH osallistuu tukiohjelman toteutukseen ja koordinoi IPR-esianalyysipalvelua Suomessa. Tukea voi saada tavaramerkki- ja mallioikeushakemuksiin ja...