fiiliskuvafiiliskuva
Ajantasaista tietoa koronasta yritysten tarpeisiin

Hyötytietoa, ohjeistusta ja neuvontaa koronasta yritysten tarpeisiin.

Koronainfoa yrityksille

Koronainfoa yrityksille -sivusto kokoaa hyödyllisen ja ajankohtaisen tiedon koronasta yritystoiminnan tarpeisiin. Kun tiedon tarve on suurin, olemme yritysten apuna.


Hyödynnä tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä yritystoiminnan eri vaiheisiin

Maailmanlaajuisen koronapandemian pitkittyminen on aiheuttanut yrityksille monenlaisia haasteita, mutta samalla se on tuonut myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Yritysten kannattaa hyödyntää tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä ja palveluita, joiden avulla pyritään turvaamaan yritysten toiminta koronapandemian aikana ja tuetaan yritysten tuotteiden, palveluiden ja toiminnan kehittämistä.

Kauppakamarikysely: Yritykset toivovat päätöksentekijöiltä yritysmyönteisempiä toimia

Uudenmaan yritykset toivovat poliitikoilta yritysten toimintaympäristöä tukevia päätöksiä. Yritykset odottavat uusien kuntapoliitikkojen panostavan erityisesti osaavan työvoiman saatavuuteen sekä yritysten ja oppilaitosten yhteistyön kehittämiseen.


Ajankohtaista koronasta


Tutustu kaikkiin korona-artikkeleihin ja -uutisiin


Neuvontapalvelumme – erityistä tukea yrityksesi tarpeisiin

Oli kyse koronan vaikutuksesta esimerkiksi lomauttamiseen tai muuhun työsuhdeasiaan, verotukseen, yrityksen kirjanpitoon tai sopimuksiin – asiantuntijamme ja lakimiehemme ohjeistavat jäsenyrityksiämme. Palvelu on jäsenillemme maksutonta.

Neuvontapalvelumme auttaa Helsingin seudun, Kymenlaakson, Etelä-Savon, Länsi-Uudenmaan, Turun, Oulun, Rauman, Satakunnan, Riihimäki-Hyvinkään ja Lapin kauppakamarien jäseniä maksuttomasti – nopeasti ja luottamuksellisesti!


Panosta osaamiseesi

Kauppakamarin koulutukset pyörivät myös korona-aikana – turvallisuus etusijalla. Jäsenemme voivat osallistua koulutuksiin jäsenetuhinnalla. Tarjoamme jäsenille myös ajankohtaisia, maksuttomia koulutustilaisuuksia.

Tule ja kouluttaudu.

 

 

Ilmoittaudu mukaan!
Panosta osaamiseesi
Koronakyselyt: Yritysten tilannekuvaa pandemiassa

Kauppakamarit ovat toteuttaneet jäsenistölleen säännöllisesti koronakyselyitä vuoden 2020 maaliskuusta asti. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksistä kyselyihin ovat vastanneet erikokoiset yritykset Uudenmaan ja Helsingin seudun eri toimialoilta. Kyselyt ovat tuottaneet kattavaa tilannekuvaa yritysten suhdannenäkymistä ja -odotuksista pandemiakriisin aikana.

Lue lisää!
Panosta osaamiseesi

New call-to-action

Kauppakamarin koulutuksiin ja KoulutusOnlinen kursseille pääset osallistumaan myös etäyhteyksien välityksellä

New call-to-action
New call-to-action