Koronainfoa yrityksille

Tältä sivulta löydät Helsingin seudun kauppakamarin ohjeistuksia yrityksille koronavirukseen liittyen.

Koronainfo yrityksille kokoaa hyödyllisen ja ajankohtaisen tiedon koronasta yritystoiminnan tarpeisiin. Kun tiedon tarve on suurin, olemme yritysten apuna.


Hyödynnä tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä yritystoiminnan eri vaiheisiin

Maailmanlaajuisen koronapandemian pitkittyminen on aiheuttanut yrityksille monenlaisia haasteita, mutta samalla se on tuonut myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Yritysten kannattaa hyödyntää tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä ja palveluita, joiden avulla pyritään turvaamaan yritysten toiminta koronapandemian aikana ja tuetaan yritysten tuotteiden, palveluiden ja toiminnan kehittämistä.

Kauppakamarikysely: Yritysten näköpiirissä ei ole uutta normaalia lähiaikoina, mutta toiveikkuus viriää

Uudenmaan yritysten liikevaihto- ja rekrytointiodotukset ovat useilla toimialoilla pitkästä aikaa vahvassa kasvussa. Helsingin seudun tilannetta vetävät alas erityisesti palvelu- sekä matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yli vuoden jatkunut ahdinko. Näissä kriisiyrityksissä toipuminen uuteen normaaliin vie vielä pitkään, vaikka rokotukset etenisivät ja rajoitukset lievenisivät asteittain.


Ajankohtaista koronasta

Tutustu kaikkiin korona-artikkeleihin ja -uutisiin


Neuvontapalvelumme – erityistä tukea yrityksesi tarpeisiin

Oli kyse koronan vaikutuksesta esimerkiksi lomauttamiseen tai muuhun työsuhdeasiaan, verotukseen, yrityksen kirjanpitoon tai sopimuksiin, asiantuntijamme ja lakimiehemme ovat käytössäsi jäsenmaksun hinnalla.

Neuvontapalvelumme auttaa Helsingin seudun, Kymenlaakson, Etelä-Savon, Länsi-Uudenmaan, Turun, Oulun, Rauman, Satakunnan, Riihimäki-Hyvinkään ja Lapin kauppakamarien jäseniä maksuttomasti – nopeasti ja luottamuksellisesti!


Panosta osaamiseesi

Kauppakamarin koulutukset pyörivät myös korona-aikana – turvallisuus etusijalla. Jäsenemme voivat osallistua koulutuksiin jäsenetuhinnalla. Tarjoamme jäsenille myös ajankohtaisia, maksuttomia koulutustilaisuuksia.

Tule ja kouluttaudu.

 

 

Ilmoittaudu mukaan!
Panosta osaamiseesi
Koronakyselyt: Yritysten tilannekuvaa pandemiassa

Kauppakamarit ovat toteuttaneet jäsenistölleen säännöllisesti koronakyselyitä vuoden 2020 maaliskuusta asti. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksistä kyselyihin ovat vastanneet erikokoiset yritykset Uudenmaan ja Helsingin seudun eri toimialoilta. Kyselyt ovat tuottaneet kattavaa tilannekuvaa yritysten suhdannenäkymistä ja -odotuksista pandemiakriisin aikana.

Lue lisää!
Panosta osaamiseesi

New call-to-action

Kauppakamarin koulutuksiin ja KoulutusOnlinen kursseille pääset osallistumaan myös etäyhteyksien välityksellä

New call-to-action
New call-to-action