Chambercast – Helsingin seudun kauppakamarin podcast

Chambercast – Helsingin seudun kauppakamarin podcast

Chambercastissa kuuluu yritysten ääni. Chambercast on Helsingin seudun kauppakamarin podcast, joka nostaa esiin kokemuksia ja keskustelua yritysten arjesta. Kirjakulmat ja muut mielenkiintoiset sisällöt ovat kuunneltavissa kun sinulle sopii.

Kuuntele uusin jakso!

Kaikki jaksot löydät Soundcloudista ja Spotifysta.

Tutustu jaksoihin:

Uhkia ja torjuntaa: Pienten yritysten kestävyys

Jaksossa aiheena on pienten yritysten kestävyys. Resurssit ovat vähäiset, mutta kehitystä on nopea saada aikaan. Millaisia asioita pienen yrityksen kannattaisi miettiä jatkuvuuden kehittämisen suhteen?


Uhkia ja torjuntaa: Arkipäiväinen vakoilu ja laiton tiedonhankinta

Panu Vesterinen ja Avarn Security Oy:n Information Security Officer Petteri Korsow keskustelevat yritysvakoilusta ja muista tiedonhankintakeinoista ja siitä mitä niiden suhteen olisi hyvä ymmärtää miettiessään yrityksen tietojen suojaamista.

Kirjakulma: Pidäthän huolen, ettei yrityksessäsi työskentele frankeja

Tässä jaksossa Petteri Järvinen keskustelee kauppakamarin tuottaja Taina Parviaisen kanssa tietoturvaan liittyvistä laiminlyönneistä ja millaiset uhkakuvat näyttäytyvät suurempina kuin mitä ne oikeasti ovatkaan. 


Pomon parhaat ratkaisut, Minna Kurttila ja Pia Aalto

Pomon parhaat ratkaisut -kirjan kirjoittaneet Minna Kurttila ja Pia Aalto keskustelevat tuottaja Taina Parviaisen kanssa siitä, mitä uutta etä- ja hybridijohtaminen vaatii johtajalta ja miten kohdataan monipaikkaisen työn tuomat haasteet.