Eurooppa Edellä: Kauppalehden Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.

Podcast: Suomen ei pidä hakea metsien kestävälle käytölle vauhtia Brysselistä

EU:n kestävän rahoituksen luokitusjärjestelmästä ovat Eurooppa edellä -ohjelmassa keskustelemassa UPM:n yhteiskuntasuhdejohtaja Stefan Sundman, MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila ja Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristöpäällikkö Tapani Veistola.

Suomen metsäteollisuus pitää luokitusjärjestelmää periaatteessa hyvänä, mutta varoittaa liian yksityiskohtaisesta ohjaamisesta.

– Meillä on hiilinieluista ja uhanalaisista lajeista prosessit ja niille mittaristot. Näin voidaan edistää ilmastopositiivista metsätaloutta ja monimuotoisuuden vahvistumista. Me olemme oppineet näistä asioista ja niitä seurataan, UPM:n yhteiskuntasuhdejohtaja Stefan Sundman listaa Eurooppa edellä -ohjelmassa.


Lue lisää ja kuuntele:

Podcast: Suomen ei pidä hakea metsien kestävälle käytölle vauhtia Brysselistä, missä ollaan menossa ylisääntelyn puolelle

Tapio Nurmisen vieraina ovat MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristöpäällikkö Tapani Veistola ja UPM:n yhteiskuntasuhdejohtaja Stefan Sundman.

Podcast tuotetaan yhteistyössä EK:n, Akavan, MTK:n ja Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Juontajana toimii Kauppalehden Saksan-kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Lue myös

Työpaikkasuomi: Kielikoulutus parantaa työpaikan pitovoimaa

Työpaikkasuomen koulutus parantaa ulkomaalaistaustaisen henkilöstön valmiuksia selviytyä työtehtävistä suomen kielellä. Kielen oppimisesta hyötyy sekä yritys että työntekijä.

Lausunto: Hallituksen esitys ulkomaalaislain 5 luvun muuttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriö on pyytänyt ulkomaalaislain 5 luvun ja siihen liittyvien lakien uudistamisesta lausuntoa. Helsingin...

Eurooppa edellä -podcast: Oma linja on hyvä tuoda julki selkeästi

EU:n budjettisääntöjen väljentämistä ja yhteisvastuun lisäämistä puoltavien leiri on tulkinnut vähintään joka toisen eurooppalaisen puheenvuoron...