Outi Toivanen-Visti on Helsingin seudun kauppakamarin vastuullisuusasiantuntija.

Outi Toivanen-Visti Helsingin seudun kauppakamarin vastuullisuusasiantuntijaksi

Outi Toivanen-Visti on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin vastuullisuusasiantuntijaksi. Hän on aloittanut tehtävässä 15. elokuuta 2022.

Kauppakamari vahvistaa vastuullisuusosaamistaan. Elokuussa Kauppakamarin vastuullisuustyötä lähtee kehittämään vastuullisuusasiantuntija Outi Toivanen-Visti, YTM. Hän työskentelee kauppakamarin vaikuttamistyön tiimissä sekä Enterprise Europe Networkissa (EEN) -yksikössä. 

Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen korostaa vastuullisuuden merkitystä yritysten tärkeänä kirittäjä, joka uudistaa ja luo kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa niin kotimaassa kuin ulkomailla 

”On hienoa, että saamme Kauppakamariimme uuden vastuullisuusasiantuntijan roolin, johon Outi Toivanen-Vistin osaaminen sopii erinomaisesti. Hänen keskeisenä tehtävänä on auttaa yrityksiä oivaltamaan ja hyödyntämään vastuullisuuden mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä ja vihreän siirtymän toteuttamisesta. Toivotan Outin lämpimästi tervetulleeksi Kauppakamariin”, Lahtinen sanoo.  

Toivanen-Visti siirtyy Kauppakamariin omasta konsulttiyrityksestään ja Kaskas Median vastuullisuusasiantuntijan roolista. Outin laajaan työkokemukseen kuuluu AmChamin viestintäpäällikkyys ja suomalaisten talouslehtien kirjeenvaihtajuus Piilaaksosta.   

”Vastuullinen liiketoiminta ei ole yrityksille vain kilpailuetu vaan mahdollisuus selvitä tulevaisuuden haasteista. Parhaimmillaan löydämme ratkaisuja ilmastonmuutoksen ja luontokadon hidastamiseen. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan tulevaisuutta yhdessä suomalaisen yrityskentän kanssa”, Outi Toivanen-Visti kertoo.


Helsingin seudun kauppakamari on Pohjoismaiden suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva kauppakamari, jolla on yli 7 000 yritys- ja organisaatiojäsentä. Kauppakamari kehittää Helsingin seutua aktiivisella vaikuttamistyöllä yhteistyössä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa.


Lisätietoja:

Markku Lahtinen, johtaja,
Helsingin seudun kauppakamari,
markku.lahtinen@helsinki.chamber.fi, p. 050 571 3564

Outi Toivanen-Visti, vastuullisuusasiantuntija,
Helsingin seudun kauppakamari,
outi.toivanen-visti@helsinki.chamber.fi, p. 045 351 8807

Tiina Tikander, viestintäpäällikkö,
Helsingin seudun kauppakamari,
tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 7540

Lue myös

Triplassa näytettiin vihreää valoa metropolipolitiikalle

Eduskuntavaalit lähestyvät ja yksi startti nähtiin tiistaina (31.1.2023) Pasilan Tripla-kauppakeskuksessa, jossa keskusteltiin Helsingin seudun tulevien vuosien haasteista....

Visio 2050 julki: Helsingin seudusta Itämeren ykkösalue

Kattava kasvuvisio viidessä kuukaudessa ja kaupan päälle vielä lista konkreettisia toimia, joiden myötä tavoitteista voisi tulla myös...

Teollisuus karkaa Helsingistä, ja sillä voi olla vakavia seurauksia

Teollinen toiminta uhkaa hävitä Helsingistä kokonaan. Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajan Pia Pakarisen mukaan tilanne on arveluttava.