Artikkelikuva

Suomalainen Kirjakauppa on valittu Henkilöstön osaamisen kehittäjä 2022 -palkinnon saajaksi

Helsingin seudun kauppakamari haluaa nostaa esiin yritysten henkilöstön osaamisen kehittämisen tärkeyttä. Kauppakamari on lanseerannut helmikuussa 2023 Henkilöstön osaamisen kehittäjä -palkinnon. Palkinto korostaa yritysten henkilöstön osaamisen kehittämisen merkitystä kilpailuedun saavuttamisessa.

Kauppakamari jakaa jatkossa vuosittain palkinnon menestyville suomalaisille yrityksille, jotka panostavat osaamisen kasvattamiseen ja kehittävät työelämää.

”Haluamme kannustaa organisaatioita tukemaan henkilöstönsä osaamista ja työn sujuvuutta”, korostaa Helsingin Kamari Oy:n liiketoimintajohtaja Antti-Pekka Hulkko.

Ensimmäisen Henkilöstön osaamisen kehittäjä -palkinnon saajaksi on valittu Suomalainen Kirjakauppa Oy. Suomalainen Kirjakauppa kouluttaa henkilökuntaansa monipuolisesti ja suunnitelmallisesti oman Pöllöopistonsa avulla. Pöllöopisto on digitaalinen oppimisympäristö, jonka verkkokursseja henkilöstö voi suorittaa joustavasti oman työnsä ohessa.

”Suomalainen Kirjakauppa on hieno esimerkki yrityksestä, jossa henkilöstön osaamisen kehittäminen on nostettu strategiseen rooliin. Yrityksessä suhtaudutaan ennakkoluulottomasti moderneihin oppimisen kehittämisen ratkaisuihin ja teknologian hyödyntämiseen. Ei ole mikään ihme, että Suomalainen Kirjakauppa on haluttu työpaikka”, kertoo Hulkko valinnan perusteista.

Suomalaisen Kirjakaupan Head of HR, Kristian Tötterman, on ilahtunut palkinnosta.

”Kouluttautumisen merkitys on meillä valtava. Työnantajalupauksessamme olemme sitoutuneet huolehtimaan työntekijöidemme työmarkkina-arvosta. Osaamisen kehittäminen ja sitä vaaliva kulttuuri on meillä myös strateginen painopiste. Osaamisen kehittäminen on sekä työnantajan että työntekijän asia, ja sitä tulee jatkuvasti kehittää. Osaamistarpeisiin pyrimme vastamaan myös omalla oppimisympäristöllämme ”Pöllöopistolla” johon olemme tuoneet sisältöjä myös KoulutusOnlinesta”, kertoo Tötterman.

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä. Kauppakamari tarjoaa laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset.

Arja Kuitunen,
tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari, p. 050 523 1649
arja.kuitunen@chamber.fi

Kristian Tötterman,
Head of HR, Suomalainen Kirjakauppa Oy, p. 050 311 5530
kristian.totterman@suomalainen.com

Ulla Carroll-Hämäläinen,
HR asiantuntija, p. 050 311 5580
ulla.carroll-hamalainen@suomalainen.com 

Lue myös

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...

Päivitetty 28.2.2023: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita...

Vuoden 2022 johtaja on Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo

Kauppakamari on palkinnut Vuoden johtajan 2022 Johtamisen ajankohtaispäivässä. Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn...