Tuote ja palveluvirittämö järjestää webinaarin.

Tuote- ja palveluvirittämö: Mikro- ja pk-yritysten menestystekijät tulevaisuudessa

Mitkä ovat yritysten tulevaisuuden näkymät koronakriisin jäljiltä? Entä yrittäjyyden muutostrendit?

Kestävän tulevaisuuden rakentaminen edellyttää sopeutumis- ja uudistumiskykyä, jatkuvaa tuote- ja palvelukehitystä sekä asiakaslähtöisyyttä liiketoiminnan kehityksessä.

Tuote- ja palveluvirittämö -hanke järjestää Mikro- ja pk-yritysten menestystekijät tulevaisuudessa -webinaarin 25.3.2021. Tulethan mukaan kuulemaan lisää!

Tilaisuudessa mukana muun muassa Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala, Sitran uudistumiskyvyn asiantuntija Pia Heikkurinen sekä palvelu- ja liiketoimintamuotoilija Veikko Törrönen Kreapal Oy.stä.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki tilaisuuteen

Hanke on Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoittama hanke, jota Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus toteuttavat yhteistyössä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella.

Lisätietoa hankkeesta löytyy hankkeen verkkosivuilta

Lue myös

Vastuullisuudesta versoo myös parempaa bisnestä

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, muistuttaa vanha kansanviisaus. Se tuntuu olevan päivän sana myös yritysten vastuullisuusteoissa,...

Lausunto: Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä

Helsingin seudun kauppakamari on 10.11.2021 antanut lausunnon Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osastolle Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä.

Business Espoo –yrityspalveluverkoston EEPA-kilpailun Suomen finalistiksi

Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan vuosittain menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille. Palkinto jaetaan SME Assembly...