Patu-hanke.

Uusmaalainen pk-yritys: vielä ehdit hakea mukaan kehittämään liiketoimintaasi palvelumuotoilulla

Laurea-ammattikorkeakoulun toteuttama palvelumuotoiluhanke, PATU, pyrkii auttamaan Uudellamaalla toimivia pk-yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Syyskuussa käynnistyvälle toiselle kierrokselle mahtuu vielä muutama uusi uusmaalainen pk-yritys. 

– Otamme nyt mukaan viidestä kuuteen uutta yritystä. Autamme tässä vaiheessa mukaan tulevia yrityksiä pääsemään mukaan kehittämistyöhön ja toisten pk-yritysten kehittämisrytmiin tarjoamalla heille ylimääräistä yrityskohtaista sparrausta, kertoo hankkeen projektipäällikkö Minna Pietikäinen

PATU (palvelumuotoilulla ja ryhmätuella liiketoiminta uuteen nousuun) -hanke tukee uusmaalaisia yrityksiä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa ja auttaa löytämään uusia tapoja toteuttaa liiketoimintaa.

PATU tarjoaa yrityksille valmennusta ja vertaisoppimista muilta yrittäjiltä. Hanke käynnistyi pikaisesti kesäkuun alussa Uudenmaan liiton kriisirahoituksen avulla.

– Palvelumuotoilu voi vauhdittaa pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä. Ryhmäsparraus ja työpajat ovat auttaneet työstämään yritysten palveluja ja prosesseja asiakaskeskeisemmiksi. Hanke toteutetaan digitaalisesti, mikä säästää työpajoihin osallistuvien yrittäjien aikaa, kertoo Pietikäinen.

Hankkeeseen on haettu osallistujiksi uusmaalaisia pk-yrityksiä yhdessä Tuusulan ja Sipoon yrittäjäjärjestöjen ja Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. 

Hae mukaan PATU-hankkeeseen!

Uudet uusmaalaiset pk-yritykset voivat hakea PATU-hankkeeseen mukaan 10. syyskuuta mennessä. Jos haluat liittyä PATU-hankkeen yrittäjien joukkoon kehittämään yrityksesi liiketoimintaa loppuvuoden 2020 ajan, mahdollisuudesta voi kysyä projektipäällikkö Minna Pietikäiseltä,  minna.pietikainen@laurea.fi.

Lue lisää

Minna Pietikäinen on Laurea Ammattikorkeakoulu

Lue myös

Yrityskulttuuria ja shampanjaa

Myöhemmin siirryin liiketoimintavastuuseen pörssiyhtiöön, sitten oululaiseen perheyhtiöön ja sen jälkeen globaaleille kentille, ja sama havainto ihmisten erilaisista...

Business Espoo –yrityspalveluverkoston EEPA-kilpailun Suomen finalistiksi

Eurooppalainen yrittäjyyden edistämispalkinto (EEPA) jaetaan vuosittain menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille. Palkinto jaetaan SME Assembly...

Business Finlandin ja ELY-keskuksen koronarahoitukset yrityksille – mitä, miten ja milloin?

Business Finland ja ELY käsittelee kuitenkin kaikki hakemukset, jotka ovat saapuneet...