Artikkelikuva

Vuoden johtaja 2023 on Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila valittiin Vuoden johtajaksi 2023 Kauppakamarin Johtamisen ajankohtaispäivässä. Teknologiayhtiö Epecin toimitusketjun johtaja Eeva Koskela palkittiin kunniamaininnalla. Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen jakoi tunnustukset.

Helsingin seudun kauppakamarin Johtamisen ajankohtaispäivässä palkittiin johtajia. Neljättä kertaa jaetun Vuoden johtaja -tunnustuksen sai tänä vuonna Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila ja kunniamaininnalla palkittiin teknologiayhtiö Epecin toimitusketjun johtaja Eeva Koskela.

Veli-Matti Mattila on johtanut Elisaa vuodesta 2003. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja MBA. Valintaperusteluissa Mattilaa luonnehditaan seuraavasti: ”Lämmin persoona, joka lähestyy joka ikistä työntekijää ihmisenä ilman titteleitä. Uskomaton ura Elisan johtajana.”

”Nostanut Elisan johtavaksi alallaan ja muuttanut organisaatiokulttuurin 2023-tasolle.”

”20 vuotta Elisaa takana toimitusjohtajana ja tulokset ovat jäätävän hyviä, sekä taloudellisesta että henkilöstön viihtyvyyden ja työn imun näkökulmasta.”

”Parhaimmillaan johtaminen on jaettuihin arvoihin pohjautuvaa, innostavaa, tavoitteellista ja valmentavaa. Elisan visio on tulla erinomaisuuden esimerkiksi, mihin jatkuvan parantamisen kulttuurimme luo kivijalan. Pyrimme olemaan yhdenvertainen yhteisö, jossa ihmiset haluavat oppia, kehittyä ja kokeilla jatkuvasti parempia tapoja työn tekemiseen ja tulosten parantamiseen. Tätä tuemme päivittäisjohtamisella, hybridityöllä ja arjen käytäntöjä tukevilla työvälineillä. Arvostan tätä huomionosoitusta, joka kuuluu kaikille elisalaisille. Olemme kehittäneet johtamiskulttuuriamme yhdessä”, sanoo Veli-Matti Mattila.

Teknologiayritys Epec Oy:n toimitusketjun johtaja Eeva Koskela palkitaan kunniamaininnalla. Häntä kuvataan perusteluissa seuraavasti:

”Huikea osaaminen, inhimillisyys, tulokset, aikaansaaminen, verkostot. Upea nuori johtaja.”

”Lämpimät kiitokset tunnustuksesta Kauppakamarille sekä kaikille epeciläisille työtoveruudesta. Yrityksen johdon vastuulla on asettaa päämäärät ja sen jälkeen tukea henkilöstöä saavuttamaan ne valmentavan johtajuuden keinoilla. Tärkeimpinä asioina hyvässä johtajuudessa näen luottamuksen rakentamisen, ihmisten aktiivisen kuuntelemisen sekä jämäkän tilanteisiin puuttumisen silloin, kun se on tarpeen”, Eeva Koskela sanoo.

Johtamisen Ajankohtaispäivän 2023 tunnelmia


Sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet jotta voit katsoa tämän videon.

Kauppakamari palkitsi Vuoden 2023 johtajan Johtamisen ajankohtaispäivässä 10.11.2023. Tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa kauppakamarin verkkosivujen kautta, ja lopullisen valinnan yritysten henkilöstön ilmiantojen perusteella teki Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen.

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Neuvontapalvelut: Yleisiä työntekijän talvilomaa koskevia kysymyksiä

Talvilomakausi alkoi lokakuun alussa ja nyt onkin hyvä hetki palauttaa mieleen loman antamiseen ja ajankohtaan liittyviä sääntöjä.

Turvallisuus-teema kiinnosti Espoon syysseminaarissa

Espoon perinteisessä syysseminaarissa Metropolian auditoriossa Karakalliossa pureuduttiin tällä kertaa turvallisuus-teemaan. Aihe oli ajankohtainen ja myös kiinnostava, sillä...