Artikkelikuva

Vuosikirja 2019 tavoittaa tärkeimmät päättäjät

Vuosikirja on hyödyllinen tietopaketti ja kätevä hakemisto, joka sisältää muun muassa elinkeinoelämään koskettavia ajankohtaisia artikkeleita, tietoa kauppakamarin edistämistä hankkeista ja toiminnan vaikuttavuudesta. Kirjassa ovat listattuna kaikki Helsingin seudun kauppakamarin lähes 7000 jäsenyritystä.

Vuosikirja tavoittaa Helsingin seudun tärkeimmät noin 9000 yrityksen ja yhteisön päättäjät ja vaikuttajat. Valtaosa lukijoista kuuluu johtoon tai ylempiin toimihenkilöihin. Vuosikirja postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin huhtikuussa 2019.

Perinteisen, painetun Vuosikirjan rinnalla toimii verkkopalvelu www.kauppakamariverkko.fi, jossa jäsenyritystemme perustiedot ovat ajantasaisesti näkyvissä.

Ilmoitus Vuosikirjassa 2019

Ilmoitus Vuosikirja 2019 toimialahakemistossa (Mediakortti Vuosikirja 2019) tuo yrityksellesi näkyvyyttä sekä painetussa kirjassa että Kauppakamariverkko.fi-palvelussa.

Ilmoitus Kauppakamarilehti.fi-verkkolehdessä

Kattavimman näkyvyyden varmistat neliväri-ilmoituksella tai ammattilaisen toimittamalla advertoriaalilla, joka julkaistaan painetun kirjan lisäksi tässä verkkolehdessä Kauppakamarilehti.fi.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

P2P Media Oy:n myyntihenkilöstöä.
Yrityksiin ovat yhteydessä Pekka Kujansivu (kuvassa takana), Mikko Mattila ja Pekko Mörö. Heidän lisäkseen ilmoituksia myyvät Tomi Silén ja Jari Hemmilä.

Ilmoitusten myynnistä vastaava P2P Media Oy ottaa yhteyttä puhelimitse syksyn aikana.

P2P Media Oy:n myyntihenkilöstöä on ollut mukana tekemässä vuosikirjaa koko sen historian ajan.

Tutustu mediakorttiin ja jätä halutessasi yhteystietosi.

 

 

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Muotoilun kysyntä kasvussa – Muotoilualan suhdannekatsaus

Tulos selviää touko–kesäkuussa 2021 Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksille tehdystä kyselystä. Kyselyssä selvitettiin muotoiluosaamisen hyödyntämistä eri...

Latinalainen Amerikka pysyy kiinnostavana suomalaisille tuotteille ja ratkaisuille

Latinalaisen Amerikan maat ovat edelleen merkittävä markkina-alue suomalaisille tuotteille ja ratkaisuille, vaikka koronapandemia koettelee maita ankarasti tällä hetkellä.