Chambercastin uusi jakso -banneri, jakson aiheena johtaminen

Chambercast: Johdatko yritystäsi tiedolla vai tuurilla kohti tulevaa?

Tässä Chambercastin jaksossa käsitellään Tiedolla johtamista yhdessä Taina Parviaisen ja Juhani Strömbergin kanssa. Mitä hyötyä tiedolla johtamisesta on yrityksille, millaisiin tilanteisiin se sopii ja millaisia harhakäsityksiä siihen liittyy?

Tekniikan tohtori Juhani Strömberg keskustelee tuottaja Taina Parviaisen kanssa siitä, mitä tiedolla johtaminen pohjimmiltaan on ja mitä yritysjohdon olisi hyvä tietää siitä. Keskustelussa käydään läpi, mitä hyötyä tiedolla johtamisesta on yrityksille, millaisiin tilanteisiin se sopii ja millaisia harhakäsityksiä siihen liittyy.

Strömberg on pitkän linjan digitalisoija ja Seedigital -yksikön johtaja. Hänellä on 40 vuoden työkokemus IT-palvelu- ja logistiikka-aloilta. Strömberg sai vuonna 2010 Vuoden IT-innovaattori -palkinnon ja on ollut yli 10 vuotta Tietoviikko-lehden 100 suomalaista IT-vaikuttajaa -listalla.

Tämänkertaisen podcastin sisältö toimii hyvänä johdantona Strömbergin ja Marko Parkkisen yhteiselle Tiedolla johtamisen tehovalmennus -koulutukselle, jossa yritykset pääsevät tutustumaan aiheeseen ja pohtimaan, miten he voisivat parhaiten toteuttaa tiedolla johtamisen periaatteita omassa toiminnassaan ja sen suunnittelussa.

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Lahjoitamme nuorille toivoa tulevaan

Helsingin seudun kauppakamari ohjaa joulumuistamiset nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen. Tuemme nuoria kohti opiskelu- ja työelämää Diakonissalaitoksen Vamos-hankkeessa.  

Chambercast: Ratkaisuja ravintola-alan osaajapulaan

Työvoimapulaan tarvitaan sekä pikaisia että pidemmän aikavälin ratkaisuja. Chambercastissa keskustellaan siitä, miten työnantajat, oppilaitokset ja muut toimijat voivat yhdessä...