Artikkelikuva

Chambercast: Mikä on OKR-yhteisö ja miten siihen pääsee mukaan?

Valtaisan suosion saavuttanut Strategia arkeen OKR-mallilla -kirja on uudistettu, ja Chambercastin Kirjakulman vieraina ovat teoksen kirjoittajat Juuso Hämäläinen ja Henri Sora, jotka kertovat OKR-mallin matkasta ja sen kehityksestä suomalaisissa organisaatioissa.

Tässä jaksossa kuullaan OKR:ien hyödyistä, retrojen merkityksestä, OKR-mallin sudenkuopista ja harhaoletuksista, jotka joskus saavat ihmiset unohtamaan kokonaisuuden, kun ihastuvat OKR:ien antamiin rutiineihin. Kirjoittajat paljastavat myös, mitä he itse ovat tällä OKR-matkallaan oppineet ja millaisia case-yrityksiä on lisätty kirjan uudistettuun painokseen.

Lisäksi OKR:ien ympärille on muodostunut ryhmä aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, ja tämän yhteisön tarkoituksena on jakaa kokemuksiaan ja antaa vertaistukea kunkin omaan tilanteeseen. Kirjailijat kertovat, miten jokainen voi päästä mukaan tuohon yhteisöön ja oppimaan uutta tästä tehokkaasta tavoitejohtamismallista. OKR-malli on tullut jäädäkseen, mutta tuleeko siitä vielä ismi? Tätäkin pohditaan yhdessä tuottaja Taina Parviaisen kanssa käydyssä haastattelussa.

Studiossa nauhoituspuuhissa Taina Parviainen, Juuso Hämäläinen ja Henri Sora.

Strategia arkeen OKR-mallilla, 4., uud. painos

Suosittu Strategia arkeen OKR-mallilla -kirja on uudistunut!

Johtajien ikuinen ongelma on se, kuinka ylätason strategia muuttuisi käytännön tekemiseksi arjessa, organisaation jokaisella tasolla. Tähän ratkaisun tuo huippuunsa hiottu tavoitejohtamismalli Objectives and Key Results eli OKR. OKR:ien käyttöönotto onnistuu tämän kirjan avulla.

Tutustu kirjaan!

Lue myös

Päivitetty 28.2.2023: Ukrainan tilanteen vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Ukrainan kriisin laajennettua uusia pakotteita...

Neuvontapalvelut: Ukrainasta pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville annettujen lahjoitusten vapautus arvonlisäverosta

Ukrainan sotaa pakeneville tai Ukrainassa avun tarpeessa oleville henkilöille lahjoitettavien tai...

12 askelta – Näin yhteisölle luodaan parhaat mahdolliset arvot

Arvot eivät voi olla mikään pr-temppu, vaan yhteisön ehkäpä tärkein asia. Koko toiminta pohjautuu yhteisesti...