Artikkelikuva

Chambercast: Miksi yritysten kannattaa ottaa myynnissä käyttöön Revenue Operations -malli?

Tämänkertaisen Kirjakulma-jakson vieraana on modernin myynnin asiantuntija ja tunnettu Key Note -puhuja Kati Huusko-Viikilä, jonka kirja julkaistiin toukokuun lopussa.

Kauppakamarin kustantama Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja -teos käsittelee muun muassa Suomessa vielä verrattain tuntematonta Revenue Operations -toimintamallia. Huusko-Viikilä ja kirjan tuottaja Taina Parviainen käyvät jaksossa läpi sitä, miksi myynnin toimintatavan muutos Revenue Operations -toimintamallilla on juuri nyt ajankohtaista, miten sen käyttöönottoon kannattaa valmistautua ja millaisia tuloksia sillä saadaan aikaiseksi esimerkiksi Gartnerin tutkimuksen mukaan.

Huusko-Viikilä kertoo myös, millaisten myynnin johtamisen haasteiden kanssa B2B-yritykset tyypillisesti painivat ja millaista hyötyä kirjasta on näiden ongelmien selvittämiseen. Suomessa Revenue Operations -toimintamallia myynnin kasvattajana ei tunneta vielä kovin hyvin, mutta lähitulevaisuudessa siihen tutustuminen on tarpeellista jokaiselle kasvua hakevalle B2B-yritykselle ja myynnin johtamisen parissa työskentelevälle.

Keskustelu avartaa näkemystämme siitä, mitä meidän on olennaista ymmärtää modernista myynnin johtamisesta tänä päivänä ja mihin meidän kannattaa varautua, jotta saamme yrityksemme pidettyä kannattavina jatkossakin.

Jakson voi kuunnella Soundcloudissa ja Spotifyssa.

Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja

Kirja opastaa liiketoimintajohtoa monikanavaisen B2B-myynnin johtamisessa sekä Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.

Myynnin johtaminen ei ole enää vain myyjien johtamista. Myynnin johtaminen on kaikkien liikevaihtoa generoivien osa-alueiden monikanavaista johtamista. Kilpailu markkinaosuuksista on kovaa, ja organisaatioiden elinkaaren pituus on jatkuvassa laskussa. Tämä kirja on tarkoitettu liiketoimintajohdolle, joka haluaa kehittää kokonaisvaltaista lähestymistapaa myynnin johtamiseen ja kasvun tavoitteluun sekä luoda tehokkaan myynti- ja markkinointistrategian avulla kestävää kilpailuetua markkinoilla.

Tutustu kirjaan KauppakamariKaupassa

Lue myös

Ambassador interviews: Austria and United Arab Emirates

Interview with His Excellency Herbert Pichler, the Ambassador of Austria to Finland What kind of impact has...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

The German Supply Chain Due Diligence Act – What should Finnish companies expect?

The Act sets out human rights and environmental due diligence obligations that companies must observe...