Artikkelikuva

Chambercast: Mitä meidän tulee tietää metaversumista, Vesa Auvinen?

Tämänkertaisessa Chambercastin Kirjakulman jaksossa tuottaja Taina Parviainen haastattelee Dazzle Oy:n AI & Metaverse Strategist Vesa Auvista, jonka uutuuskirja Metaversumi! – Matkaopas johtajille, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille on juuri julkaistu.

Jaksossa Vesa Auvinen kertoo mitä metaversumi on, miten se muuttaa elämäämme, miten yritykset ja organisaatiot voivat hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia ja millaisia työpaikkoja se synnyttää tulevaisuudessa.

Tutustumme myös siihen, onko metaversumin aiheuttama muutos nähtävissä paremmin joillain aloilla kuin toisilla, millaisiin strategiasuunnitelmiin yritysten on hyvä varautua ja mitä niin yrityksen johdon kuin yksitäisen työntekijänkin on hyvä tiedostaa tässä muutoksen vaiheessa.

Metaversumi! – Matkaopas johtajille, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille

Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille metaversumin, web3:n ja tekoälyn ihmeelliseen maailmaan ja uusiin mahdollisuuksiin!

Tutustu kirjaan KauppakamariKaupassa!

Lue myös

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

Lausunto: Valtion väyläverkoston investointiohjelma vuosille 2024-2031

Kauppakamari on antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2024-2031.

Lausunto: Hallituksen esitys ulkomaalaislain 5 luvun muuttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriö on pyytänyt ulkomaalaislain 5 luvun ja siihen liittyvien lakien uudistamisesta lausuntoa. Helsingin...