Artikkelikuva

Chambercast: Miten hyödyntää luovaa tekoälyä parhaiten ja turvallisesti eri työtehtävissä, Immo Salo?

Tämänkertaiseen jaksoon Taina Parviaisen vieraaksi studioon istahtaa luovaan tekoälyyn erikoistunut Immo Salo, joka on kirjoittanut Kauppakamarille kirjan Luova tekoäly mullistaa kaiken - ChatGPT näyttää tietä.

Keskustelussa aihetta taustoitetaan ChatGPT:n toimintaperiaatteilla ja muiden tekoälyassistenttien tarjoamilla mahdollisuuksilla. Salo, joka on Bonairo Oy:n toimitusjohtaja, kuvailee myös tekoälyn hyödyntämistä eri tehtävissä, kuten sisällöntuotannossa ja markkinointiviestinnässä, koulutuksessa ja oppimisen uudistamisessa, datan analysoinnissa sekä terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluksessa.

Lisäksi Salo kertoo luovan tekoälyn hyödyistä, varoittaa realistisista uhkista ja antaa esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja tilanteista, jolloin kannattaa tutustua omaa työtään helpottaviin tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lisäksi jaksossa keskustellaan luovan tekoälyn eettisyydestä, sen vaikutuksesta yhteiskuntaan ja puhutaan myös siitä, miltä tulevaisuus tekoälyn tuoman murroksen myötä näyttää.

Helsingin seudun kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen ja Bonairon toimitusjohtaja Immo Salo podcastin nauhoituksissa.

Luova tekoäly mullistaa kaiken – ChatGPT näyttää tietä

Kirjan luettuasi tiedät, miten hyödyntää luovan tekoälyn palveluita kuten ChatGPT:tä esimerkiksi sisällöntuotannossa, ideoinnissa, oman työn kehittämisessä ja tehokkaammassa tekemisessä sekä markkinointiviestinnän, nettisivujen ja verkkokaupan kehittämisessä. Tekoäly voi mullistaa työsi ja luoda valtavasti uusia mahdollisuuksia!

Tutustu kirjaan KauppakamariKaupassa

Lue myös

Näin Lingsoftilla opeteltiin valmentavaa työotetta 

Lingsoftilla satsataan henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen ja urakehityksen, joten henkilökuntaa koulutetaan aina tarpeen mukaan. Syksyllä 2023 Lingsoftilla huomattiin...

Toimitusjohtajalta: Tekoälyn käyttö on vielä harvojen harrastus

Kysyimme maaliskuussa Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksiltä, onko tekoäly todellisuudessa jo käytössä yrityksissä. Kyselyyn saatiin yli...

Osaajapula jatkuu – yritysten tekoälyosaamisessa myös vajetta

Rekrytointitarpeet ovat Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyrityksissä useammin kasvussa kuin laskussa. Rekrytointitarpeet ovat vähentyneet vuoteen 2023 verrattuna....