Artikkelikuva

Chambercast: Sampo Sammalisto ja Antti Asunmaa, viisaita taloudessakin

Podcastissa keskustellaan teoksen Viisas pääsee vähemmällä taloudessakin kirjailijoiden Sampo Sammaliston ja Antti Asunmaan kanssa arjen taloudenhallinnasta ja annetaan vinkkejä eri tilanteissa oleville ihmisille aiheeseen liittyen.

Haastattelussa kuullaan, mikä on tärkein taloustaito, joka kirjailijoiden mielestä jokaisella pitäisi olla hallussa. Lisäksi annetaan tärkeä neuvo aloittavalle sijoittajalle, joka haluaa aloittaa kartuttamaan varallisuutta palkkatuloillaan.

Keskustelussa annetaan pohdittavaa niin vastavalmistuneelle nuorelle, joka on juuri saanut ensimmäisen ”oikean työpaikkansa”, kuin kolmekymppiselle palkkatyötä tekevälle aikuiselle, joka haluaa aloittaa varallisuuden kartuttamisen eläkepäiviään varten. Haastattelussa kirjailijat tunnustavat myös omia talousmokiaan ja kertovat, mitä ovat ottaneet vuosien varrella opikseen ja mitä olisi voinut tehdä toisin. Lopuksi kuullaan, kuinka suuri osa kokonaisvaltaisesta elämänhallinnasta on kirjoittajien mielestä omaa ja tasapainoista taloudenhallintaa ja tekeekö raha ihmisen onnelliseksi.

Lue myös

Chambercast: Ratkaisuja ravintola-alan osaajapulaan

Työvoimapulaan tarvitaan sekä pikaisia että pidemmän aikavälin ratkaisuja. Chambercastissa keskustellaan siitä, miten työnantajat, oppilaitokset ja muut toimijat voivat yhdessä...

Ainutlaatuinen valmennus työelämän konkareille – Nextmile ja kauppakamari yhteistyöhön

Eläkkeelle siirtyminen on yksilölle työelämän suuri muutos ja vastuulliselle työnantajalle mahdollisuus...

Koulutusta helposti kausikortilla

Kauppakamarissa kehitetty Striimit 12 -kausikortti vastaa yrityksiltä tulleisiin toiveeseen: oppijan käytettävissä on jopa 150 ajankohtaiskoulutusta vuodessa yhdellä kiinteällä hinnalla.