Eurooppa Edellä podcast: Kauppalehden Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.

Eurooppa edellä -podcast haluaa lisätä EU-keskusteluun särmää

Onko EU:n vihreä siirtymä Suomelle uhka vai mahdollisuus? Parantaako yhteisvastuu ja joustavampi talouspolitiikka EU:n kilpailukykyä? Hyydyttikö korona yhteisen tekemisen ja sisämarkkinoiden kehittämisen Euroopassa? Onko globaalin kauppasodan uhka väistymässä? Kuka kantaa vastuun Afganistanin katastrofista?

Näihin ja moniin muihin Euroopan ja Suomen kannalta keskeisiin kysymyksiin pureudutaan Kauppalehden Eurooppa edellä -pod- ja vodcastissa.

Podcasteja julkaistaan Kauppalehden verkkosivuilla joka toinen viikko 15.9. alkaen. Keskustelijoiksi kutsutaan Suomen johtavia EU-asiantuntijoita ja -toimijoita. Tavoitteena on tuoda lisää särmää Suomen EU-keskusteluun ja potkia päättäjiä tekemään aktiivisempaa ja ennakoivampaa EU-politiikkaa.

Tällä kertaa äänessä ovat:

  • EK:n johtava asiantuntija Janica Ylikarjula, Akavan kansainvälisten asioiden päällikkö Markus Penttinen, Sitran yliasiamies Jyrki Katainen. Ohjelman juontaa Kauppalehden Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Eurooppa edellä -podcast

Ohjelma tuotetaan yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Akavan, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton sekä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Juontajana ja yhtenä keskustelijana toimii Kauppalehden pitkäaikainen Saksan kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.

Kauppalehden ­uudistunut Eurooppa-podcast herättelee
­Suomen päättäjiä ­tekemään aktiivisempaa EU-politiikkaa.


Lue myös:
Edellinen artikkeli Hyödynnä tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä ja palveluita yritystoiminnan eri vaiheisiin Seuraava artikkeli Matkailualan toipuminen pandemiasta – uusi raportti