Eurooppa edellä -podcast runttaa rokotteiden vientikiellot: EU:n pitää nyt keskittyä tuotannon edellytysten parantamiseen.

Eurooppa edellä -podcast runttaa rokotteiden vientikiellot: EU:n pitää nyt keskittyä tuotannon edellytysten parantamiseen

Podcastin tuoreessa jaksossa tartutaan EU:n rokoteongelmiin ja maahanmuuttopolitiikkaan nimenomaan työperäisen maahanmuuton kautta. Jakson vieraina ovat perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari, EVA:n ekonomisti Sanna Kurronen ja Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen.

– Korona on maailmanlaajuinen ongelma. Kaikkien EU-maiden pitäisi mahdollisimman pian saada rokotesuoja, jotta päästään taas liikkumaan. Se on tässä olennainen kysymys. EU:n kannattaisi nyt ennen muuta keskittyä rokotteiden tuotannon vauhdittamiseen, Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen painottaa Eurooppa edellä -podcastin keskustelussa.

Lue myös

Neuvontapalvelut: Yleisiä väärinkäsityksiä vuosiloma-asioissa (päivitetty)

Lomakausi lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt onkin sopiva aika muistuttaa muutamasta yleisestä vuosilomiin liittyvästä väärinkäsityksestä. Tämän luettuasi tiedät, miten toimia jatkossa oikein.

Eurooppa edellä -podcast: Yritykset etenevät ilmastonsuojelussa jo nopeammin kuin poliitikot

Ympäristöjärjestöt soittavat jo hälytyskelloja ja varoittavat, että YK:n ilmastokokous Skotlannin Glasgowssa...

Eurooppa edellä -podcast: Oma linja on hyvä tuoda julki selkeästi

EU:n budjettisääntöjen väljentämistä ja yhteisvastuun lisäämistä puoltavien leiri on tulkinnut vähintään joka toisen eurooppalaisen puheenvuoron...