Eurooppa edellä -podcast runttaa rokotteiden vientikiellot: EU:n pitää nyt keskittyä tuotannon edellytysten parantamiseen.

Eurooppa edellä -podcast runttaa rokotteiden vientikiellot: EU:n pitää nyt keskittyä tuotannon edellytysten parantamiseen

Podcastin tuoreessa jaksossa tartutaan EU:n rokoteongelmiin ja maahanmuuttopolitiikkaan nimenomaan työperäisen maahanmuuton kautta. Jakson vieraina ovat perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari, EVA:n ekonomisti Sanna Kurronen ja Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen.

– Korona on maailmanlaajuinen ongelma. Kaikkien EU-maiden pitäisi mahdollisimman pian saada rokotesuoja, jotta päästään taas liikkumaan. Se on tässä olennainen kysymys. EU:n kannattaisi nyt ennen muuta keskittyä rokotteiden tuotannon vauhdittamiseen, Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen painottaa Eurooppa edellä -podcastin keskustelussa.

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Neuvontapalvelut: Yleisiä työntekijän talvilomaa koskevia kysymyksiä

Talvilomakausi alkoi lokakuun alussa ja nyt onkin hyvä hetki palauttaa mieleen loman antamiseen ja ajankohtaan liittyviä sääntöjä.

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...