Artikkelikuva

Finncham-verkosto avaa kontakteja vientimaihin

Kauppakamarien Finncham-verkostosta yrityksesi saa apua ja vinkkejä useisiin käytännön kysymyksiin eri maissa.

Keskuskauppakamarissa toimivat Kauppayhdistykset tarjoavat ensiapua sekä tietoa eri markkinoista ja siellä toimivista suomalaisyrityksistä.

Eri puolilla maailmaa toimivat, suomalaisten vientiyritysten perustamat kahdenväliset kauppakamarit ovat oiva mahdollisuus löytää asiakkaita ja kumppaneita eri maista. Keskus­kauppakamari on nyt valinnut näistä 35 aktiivisinta kauppakamaria ­Finncham-pääkumppaneiksi.

Finncham-kumppanit kokoavat yhteen kohdemaassa toimivat suomalais­yritykset ja talousvaikuttajat sekä tarjoavat palveluita ja verkottumistapahtumia jäsenilleen.

Nyt nämä Finncham-kumppanit ovat valmiita antamaan ensiapua ja kumppanuusvinkkejä markkinasta kiinnostuneille suomalaistenkin kauppakamarien jäsenyrityksille.

Esimerkiksi tieto maassa toimivista luotettavista konsulteista tai asiantuntijoista puhumattakaan mahdollisista asiakaskontakteista ovat kansainvälistyville yrityksille erittäin hyödyllisiä. Samoin Finncham-kumppanien eri maissa järjestämien tapahtumien kautta voi päästä yritysverkostoihin, joihin muuten ei ole pääsyä. Jäsenyys kohdemaan kahdenvälisessä kauppakamarissa varmistaa täydet jäsenhyödyt.

Vastaavasti Keskuskauppakamarin yhteydessä toimivat kahdenväliset Kauppayhdistykset kokoavat yhteen Suomessa kustakin kohdemaasta kiinnostuneet yritystoimijat Kii­nasta Kanadaan, Arabimaista Aasiaan. Kauppayhdistykset toimivat Suomessa kansainvälistymistä hakeville yrityksille matalan kynnyksen foorumina, jossa keskinäisellä tiedon ja kokemusten vaihdolla yritykset vahvistavat kansainvälistymiseen liittyvää osaamistaan ja verkostojaan.


Finncham-pääkumppanit»

Kauppayhdistykset»


 

Global Business Network

Finncham-verkosto, Finncham-verkostosta, Finncham-pääkumppaneiksi, Finncham-kumppanit, Kauppayhdistykset, kauppakamarit


Teksti on julkaistu 11.12.2018 ilmestyneessä Kauppakamari-lehdessä.

Kirjastoon >>


Lue myös:

Yritysten seitsemän selviytymisvinkkiä kovaan Brexitiin

https://kauppakamarilehti.fi/index.php/ajankohtaista/yritysten-seitseman-selviytymisvinkkia-kovaan-brexitiin/

Lue myös

FinnCham-harjoittelijan kuulumiset San Diegosta

Olen Noora Tuomisto, 22-vuotias opiskelija Haaga-Helia Ammattikorkeakoulusta. Opiskelen kolmatta vuotta tradenomi tutkintoani ja suuntautumisaineeni on Global Markets...

Kasvuvoimaa verkostoista

Kolmatta kertaa tehty Proof Advisoryn ja Kauppakamarin Kaupallistamisen tila -tutkimus paneutui tänä vuonna erityisesti kumppanuuksiin kaupallisen kasvun...

Kuukausi takana FinnCham Brasiliassa

Loin listan yrityksistä ja henkilöistä, joita Nokia halusi kutsua tilaisuuteensa. Olen saanut tehdä postereita sekä linkkejä tapahtumaan....